Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

özel hastane için imsakiye çalışmam

ferdibulut27

🏅Acemi Tasarımcı🏅
osmimsakiyeiq1.jpg

ZUCKER

♾️Grafik Gurusu♾️
hiçte fena olmamış..eine sağlık...

memoli4646

♾️Grafik Gurusu♾️
bencede gayet güzel bir çalışma. hastane resminin buludugu karenin etrafındaki kalın beyaz çizgiyi kaldır derim. daha güzel duracaktır. birde kadir gecesinin oldugu satırın, kırmızı şeridin alt ve üstündeki iki siyah çizgiyi kaldır. daha güzel olacaktır. ;)

aomeroglu

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Web sitesi
www.abdullahomeroglu.com
İmsakiye için güzel bir çalışma, sadece hastane resmine photoshoptan, biraz level, biraz saturation, biraz sharpen birazda brightness ve contrast verirsen daha ön plana çıkar bence. biraz uzun oldu ama :)

Emeğine sağlık...

laststrokee

🏅Acemi Tasarımcı🏅
güzel olmuş eline sağlık. hastanenin solunda ağaç yaprakları kalmış. onları temizlemelisin bence

ferdibulut27

🏅Acemi Tasarımcı🏅
bende sonradan fark ettim yaprakları temizledim tşk.ler

seruvenist

♾️Grafik Gurusu♾️
Web sitesi
www.yusufipek.com
tasarım olması gerektiği gibi zati diyecek yok. aşağı yukarı imsakiyeler bu şekilde tasarlanır zaten. benim asıl sıkıntı ettiğim içerik. bunun senden değilde müşteriden kaynaklandığınada eminim ama yinede dile getirecem. imsakiyeye ben herzaman bir sosyal sorumluluk olarak bakmışımdır. imsakiyenin reklamdan ziyade halkla ilişkilere desteği vardır. ramazanda insanlar evinin duvarına bir bina resmini asmak yerine o ayın maneviyatını taşıyan bir tasarımı tercih ederler. şahsen ben öyle yaparım. onun için imsakiye tasarımında reklam birincil hedef olmamalıdır. sadece yaptıran kurumun logosunu taşıması ve içerik resminin tamamen bağımsız o aya ayit bir manevi unsur olması daha etkilidir. iyi niyet ilişkisi kurmak açısından. umarım ne demek istediğimi anlatabilmişimdir. saygılar

ferdibulut27

🏅Acemi Tasarımcı🏅
haklısın amazana özel bi çalışma yapmak isterdim bende ama öncelikle müşteri memnuniyeti

seruvenist

♾️Grafik Gurusu♾️
Web sitesi
www.yusufipek.com
haklısın amazana özel bi çalışma yapmak isterdim bende ama öncelikle müşteri memnuniyeti

hayır öncelik işin gereğidir. sonra müşteri memnuniyeti. eğer müşteri memnuniyeti işin gereğiyle çelişiyor ve baskıcı davranıyorsa ozaman istediğin ver geç. o kendi kaybıdır zati