Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

özel ofiste sekreterlik ve dergi tasarımında tecrübeli bayan eleman - İstanbul

CSMIST

🌱Yeni Üye🌱
özel ofiste sekreterlik ve dergi tasarımında tecrübeli bayan eleman

Program/Seviye: adobe indesign

Çalışma Şartları: Yarım Zamanlı (Part Time)

Medeni Hali: Önemli Değil

İşle ilgili açıklama: Özel ofiste sekreterlik ve kalan boş zamanlarında broşür tasarımı, mizanpaj yapacak, insanlarla pozitif iletişim kuran, organizasyon yeteneği olan, diksiyonu düzgün bayan eleman. sadece email ile müracat edilebilir.
İst anadolu yakası ataşehir / kadıköy / üsküdar bölgesinden yapılan müracatlar için.

E-posta: cosmedicx@hotmail.com

Benzer konular

Hezarfen

Kreatif Stratejist
👑Efsanevi Grafiker👑

• İlanlara cevap veren ve yeni ilan açan her üye bölüm kurallarını okumuş olarak kabul edilir.
  • Siteden faydalanarak yapılan anlaşmalarda grafikerler.net hiç bir mesuliyet kabul etmez.
  • Grafikerler.net forumlarında yayınlanan ilanların onaylanması kurallar açısından yapılır ve içeriği ile ilgili denetim yapılmamaktadır.

ÖNEMLİ!

Sosyal ağlarımızdan da bizi takip edebilirsiniz.

graphistm

🏅Acemi Tasarımcı🏅
bu adminler nerde? iyi güzelsiniz de bu şekilde ilan verilmesine niye müsade ediyosunuz? ne demek yani benim o kadar sene okuduğum bölüm ve "onca" senedir çalıştığım mesleğime insanlar çaycı muamelesi yapacak.. çaycılarla sıkıntım yok meslektir ama beni mesleğimde meslektir.. ne demek telefona baksın, çay yapsın, temizlik yapsın arada da kalksın tasarım yapsın..hadi lan derler adama.. @csmist

berk35

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Web sitesi
www.berkguclukol.com
yuh artık e bide muhasebe de bilsin onun içinde ayrı birini tutmanıza gerek kalmaz!

Hugareva

♾️Grafik Gurusu♾️
Sekreterlik bu işyerinde grafikerlikten daha üstün bir meslek!
Çünkü boş zamanlarında yapıcakmış tasarımları!!
Canı sıkılınca iş yapmak için öğreniyor buradaki onlarca insan o kadar programı değil mi?

frknsry

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Ben çalışırım ama firmayı üzerime yapmanız lazım.