O şekiller tasarımı çok boğmuş gibi iç sayfalarda...
İç kısım göze hitap ediyor fakat siyah rengi ne kadar sevsemde burada boğmuş...
Yani dış kapağı gören içinin böyle olduğunu düşünmez... Bende dış kapağıda içine uyarlamalısın...
Yada siyaha ilave olarak yeşil tonlarıda kullanmalısın...
İyi çalışmalar...
kapak çok koyu düşmüş ve içeriği yansıtmıyor. kapak üzerinde biraz daha çalışmalısınız. siyahı çok severim ama çok zayıf kalmış. üzerindeki gri tonlamaları yaldız olarak düşündüyseniz (gümüş yaldız) o zaman olay farklı tabi. bir armatür koymanız da kapağa hareket kazandırabilir.
elinize sağlık başarılı bi çalışma çıkmış ortaya...tabi ki böyle djital ortamda bakıldığında kapak ne kadar boğuk görünse de eminim baskı sonrası çok şık görünecektir...iç sayfaların dizaynı gayet uyumlu... temiz bi iş ve işcilik...elinize sağlık...şahsım adına ve siyah adınaben beğendim...
genelinde başarılı bir çalışma eline sağlık yalnız ön kapakta "sertifika" logosuna yansıma vermezsen daha iyi olacak gibi çünkü orası derinliği olan bi zemin değil tek boyutlu bir buton gibi gözükmeli...
Amacına uygun,temiz bir iş çıkarmışsın emeğine sağlık.Dikkatimi çekti sanırım yeşili çok seviyorsun![]()
Çalışmanın geneli şık olmuş ama teknık detaylarda doğru olmayan durumlar var.
Dış kapakla iç sayfaların uyumsuzlugu konusuna katılıyorum ben de.
kapaktakı lakları direk siyah zemine atarsan o renk boğuşukluğundan da kurtulmuş olursun. siyahta hiç baskı olmasın direk lak..
eline sağlık