Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Bende grafikerim. Acayip güzel olmuş. Aslında böyle logolar daha çok tutuluyor. Grafiker arkadaş neden faciayı son anda önledik demiş anlamadım. Bir firma vardı. Böyle bir şey yapayım. Bari.
Kızmayın lütfen haklı(!) beyefendi Ben de inanıyorum çok tutacagına...yani böyle bir logo yapılsa mutlaka magazin degilerine kapak olur...Ağızlarada iyi malzeme olur zaten (paça çorbası olarak değil ) :rofl:
Boşuna beğeni göreceli kavram demiyorlar...blueden de bakmakla görmek arasında fark var demiyor
Buradan tebriklerimi sunuyorum..bu güzel logoyu yapan arkadaşa...Bir logo bu kadar rezil edilemezdi
istah kesici bir logo olmus ustelik koyunun kafasini altinda ki paca degil salcali mercimek cor basina benziyor kolay gelsin once bir paca cidan paca yemeni tavsiye ediyorum
logoda resim kullanılırmı ? bunu bana net açıklayabilecek bir arkadaş varmı ? yeni konu açmaya gerek duymadım. logo hakkında ki düşüncem de bana kalsın