Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Paçacı Hüsnü Logo Çalışması

tarzan45

🌟Usta Tasarımcı🌟
logoda resim kullanılırmı ? bunu bana net açıklayabilecek bir arkadaş varmı ?
yeni konu açmaya gerek duymadım. logo hakkında ki düşüncem de bana kalsın :)

bunda açıklayacak bir şey yok ki
net cevap veriyorum:
logoda resim (bitmap tabanlı) KULLANILMAZ...
Eğer bir bitmapi alıp çizip ondan bir illustrasyon ortaya çıkarırsanız (yani logoya uygulanabilecek tek renk basılabilecek bir illustrasyon) o zaman olabilir belki ama o da zaten resim tanımından çıkmış olur artık...

2NTheory

🌱Yeni Üye🌱
xD logdan haberi olmayan biri ble o dediin herneyse bu o deil der bu ne xDxDxD

dreamsantana

🏆Pro Tasarımcı🏆
Konu bir kısır döngüye doğru yol almakta bence. Her iki kesime de tarafsız bir şekilde yaklaşmaya ve şuur altlarında yatan yaklaşımlara değinmeye gelince:

1- Koyun gibi sevimli bir hayvanın bu şekilde lanse edilmesi gerçekten hoş değil.Ve öyle bir koyun resmi kullanılmış ki insanın içi cız ediyor. Bu yönüyle sanırım çoğu arkadaş ki özellikle merhamet ve acıma yönleri erkeklere oranla çok daha fazla olan bayan grafiker arkadaşlar tepki göstermişler. Katılmamak mümkün mü!

2- Diğer durup bence kalbiyle değil de mantığıyla hareket etmeye çalıştıkları imajı vermek istemişler. Yapılan yorumlara bakılırsa ve diğer paylaşılan logolara yapılan yorum azlığı da göz önüne alındığında dikkat çekici olmuş tezini savunuyorlar sanırım. Resim de işletmenin ne sattığını son derece kestirme bir şekilde anlatmış gibi. Ben de çorba içmek istesem ve etrafa bir baksam sanırım bu logo dikkatimi çeker. Tavrımı ortaya koyarak gitmem orası ayrı mesele ama bu yönüyle de savunulmuş olabilir.

İki taraf için de değerlendirmeye çalıştım. Analitik bir yaklaşım sergilemek istedim umarım başarmışımdır. Herkese iyi çalışmalar.

eagleos

🏅Acemi Tasarımcı🏅
hiç gülceğim yoktu bu logo deil ki :D koyun kafası alınmış bi resmin üzerine yapıştırılmış böyle bi zihniyet olamaz ya :D saol arkadaşm bu saattede güldürdün bizi :))

mutti

🌟Usta Tasarımcı🌟
Bunu yüklüyen arkadaş belliki buraya kalablık etmek için yüklemiş veya insanlara biraz eğlence ve gülüncek ortam yapmak için emin olsunki bunu çok iyi başarıyor böyle logolarında meşhur olacağı kesin nerde diye merak ediyorsan eger okuyorsan grafikerler.net logo bölümünde en kötü logolar katagorisinde burdaki grafiker,eğitimci ve tasarımcı arkadaşların ve ustadların yaptıgı yorumlarla yeterince kötü bir logo oldugu ve meşhur olduğu ortada

umut33

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Eğer bu logo diye satıyorsa,
ben bu mesleği bırakır, gider çoban olurum be