https://www.youtube.com/watch?v=uk2sPl_Z7ZU
puhuma ⭐Deneyimli Tasarımcı⭐ Katılım 28 Eki 2007 Mesajlar 138 Tepkime puanı 6 Web sitesi www.grafikerler.net 28 Eki 2007 #1 [YOUTUBE]https://www.youtube.com/watch?v=uk2sPl_Z7ZU[/YOUTUBE]
G Gelpcpc ⭐Deneyimli Tasarımcı⭐ Katılım 7 Eyl 2007 Mesajlar 223 Tepkime puanı 1 Yaş 49 28 Eki 2007 #2 Çok güzel .Teşekkürler. Bu arada kalmaya karar verdiğine sevindim. Picasso görse bu güzelliği kesin kıskanırdı.. pardon ya... neden piscasso gitti aklım:=)) da vinci tabiki.. Son düzenleme: 28 Eki 2007
Çok güzel .Teşekkürler. Bu arada kalmaya karar verdiğine sevindim. Picasso görse bu güzelliği kesin kıskanırdı.. pardon ya... neden piscasso gitti aklım:=)) da vinci tabiki..
VolkanTEKiN ♫♪♪ ♫♪♪ ♫ 👑Efsanevi Grafiker👑 Katılım 2 May 2007 Mesajlar 14,551 Tepkime puanı 112 28 Eki 2007 #3 Gelpcpc' e katılıyorum. Tekrar hoşgeldin.
puhuma ⭐Deneyimli Tasarımcı⭐ Katılım 28 Eki 2007 Mesajlar 138 Tepkime puanı 6 Web sitesi www.grafikerler.net 28 Eki 2007 #4 Gelpcpc' Alıntı: Çok güzel .Teşekkürler. Bu arada kalmaya karar verdiğine sevindim. Picasso görse bu güzelliği kesin kıskanırdı.. Genişletmek için tıkla ... Leonardo Da Vinci mi? Picasso mu? @VolkanTEKİN hb.
Gelpcpc' Alıntı: Çok güzel .Teşekkürler. Bu arada kalmaya karar verdiğine sevindim. Picasso görse bu güzelliği kesin kıskanırdı.. Genişletmek için tıkla ... Leonardo Da Vinci mi? Picasso mu? @VolkanTEKİN hb.
VolkanTEKiN ♫♪♪ ♫♪♪ ♫ 👑Efsanevi Grafiker👑 Katılım 2 May 2007 Mesajlar 14,551 Tepkime puanı 112 28 Eki 2007 #5 puhuma' Alıntı: Leonardo Da Vinci mi? Picasso mu? @VolkanTEKİN hb. Genişletmek için tıkla ... Davinci... =) Belkide şey demek istedi. Picasso Davinci yi hep kıskanırdı.
puhuma' Alıntı: Leonardo Da Vinci mi? Picasso mu? @VolkanTEKİN hb. Genişletmek için tıkla ... Davinci... =) Belkide şey demek istedi. Picasso Davinci yi hep kıskanırdı.
G Gelpcpc ⭐Deneyimli Tasarımcı⭐ Katılım 7 Eyl 2007 Mesajlar 223 Tepkime puanı 1 Yaş 49 28 Eki 2007 #6 VolkanTEKİN;36661' Alıntı: Davinci... =) Belkide şey demek istedi. Picasso Davinci yi hep kıskanırdı. Genişletmek için tıkla ... pardon ya... neden piscasso gitti aklım:=)) da vinci tabiki.. yok bugün iyi değilim...)
VolkanTEKİN;36661' Alıntı: Davinci... =) Belkide şey demek istedi. Picasso Davinci yi hep kıskanırdı. Genişletmek için tıkla ... pardon ya... neden piscasso gitti aklım:=)) da vinci tabiki.. yok bugün iyi değilim...)