Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Pale death

m3rt

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Aslen siyah-beyaz başlayıp renktir arka plandır şeklinde biraz katlettiğim karakter çalışması.
PS CS3
paledeath2.jpg

Benzer konular

timsah_sg

🏆Pro Tasarımcı🏆
yeterince başarılı buldum tek gözüme ayaklar takıldı ama onuda genelin yanında gözardı ediyorum iyi çalışmalar...

Ali KASAPOĞLU

🌟Usta Tasarımcı🌟
Web sitesi
www.alikasapoglu.com
Eline sağlık güzel bir ucube..Ama figür çok net.Ortamın dört bir yanından ışık vuruyor hissi uyandırıyor.Bunun yerine bir ışık kaynağı belirleyip gölgelendirme yaparsan figür arka planla kaynaşacaktır.Ayrıca ayağın bastığı yeri çok net gösterme.duman,sis vb. efektlerle dikkati gövdeye odaklayabilirsen daha etkili ve gizem kokan bir sonuç alabilirsin.

kolay gelsin.

m3rt

🏅Acemi Tasarımcı🏅
teşekkürler yorumlar için, bayramdan istifade biraz düzenleme fırsatım oldu:sleepy:;
paledeath4.jpg

dreamsantana

🏆Pro Tasarımcı🏆
Çizim son derece profesyonel ona diyecek bir şeyim yok. Tebrik ediyorum bu arada. Ama karakter biraz farklı görünüyor. Hilkat garibesi birşey mi oluşturmaya çalıştınız burada. Güçlü bir karakter mi mesla? Çok zayıf bir de. Bunlarda söylenir mi diyebilirsiniz belki ama karaktere değinmeden de geçemedim. Ama grafik olarak son derece başarılı.

Kolay gelsin. İyi çalışmalar...

m3rt

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Çizim son derece profesyonel ona diyecek bir şeyim yok. Tebrik ediyorum bu arada. Ama karakter biraz farklı görünüyor. Hilkat garibesi birşey mi oluşturmaya çalıştınız burada. Güçlü bir karakter mi mesla? Çok zayıf bir de. Bunlarda söylenir mi diyebilirsiniz belki ama karaktere değinmeden de geçemedim. Ama grafik olarak son derece başarılı.

Kolay gelsin. İyi çalışmalar...

aslında biraz silent hill karakterlerine yakın birşey çizmek istedim, bu serinin deforme, bi deri bi kemik şeytani yaratık çizimleri çok etkilemiştir bir korku filmi sevdalısı olarak :smile: teşekkürler beğendiğin için.

creedwar

Kreatif Stratejist
👑Efsanevi Grafiker👑
Yanlızca gözlerdeki hüzünü çözemedim okadar ama genel anlamda çok başarılı buldum gerçekten eline sağlık.