Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Parfüm kutusu tasarımım

rüvü*

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
parfmji2.jpg

bu çalışmayı freehandde hazrladım parfüm kutusu olarak çizim tamamen bana ait...

Benzer konular

Grafipixel

🏅Acemi Tasarımcı🏅
çalışma hoş olmuş. sadece benim gözüme batan arkadaki siyah degradenin geçişi çok sert olmuş biraz daha yumuşak bir geçil işi daha güzel gösterebilir. ve biraz daha aşağıdan başlatırsan çalışmaya 3 boyut izlenimi verebilirsin. siyah alan arkadaki duvar parlak olan kısımda zemin gibi durur. ama tabi bunun için açısını ve başlangıç yerini iyi ayarlaman lazım. çizim bana it demişsin oda sanırım kutunun bıçak izinden bahsediyorsun.

rotasiz

🌱Yeni Üye🌱
guzel olmus arkadasa katiliyorum.yanliz kutunun kafa bölümündeki pilyaj cizgisini yukari cekmen lazim yoksa kutu kapandigi zaman sisme yapar bilgine.iyi calismalar emegine saglik

abbesusse

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Web sitesi
www.abbesusse.blogcu.com
bide aklnizda olsun arkadaslar
pilyaj icin YES‹L , kesim icin KIRMIZI renk kullanalim. alimallah gonderirseniz bicakciya direk :) sizi farkli sikintilara sokabilir...

tuba

🏅Acemi Tasarımcı🏅
güzel çalışma emeğine sağlık

ufukdural

♾️Grafik Gurusu♾️
güzel çalışma..teknik açıdan parfüm kutusu olduğundan bana kalırsa bu kutu dip bıçağının üç nokta yapıştırma olması gerekli parfüm şişesinin düşmemesi açısından..

saygılarımla

legendsenna

🌱Yeni Üye🌱
bu çalışma ile ilgili şunu söyleyebilirim yapıştırma kulağı kutunun ön yüzünde kalmamalı yani orada kutunun ön yüzünü diger tarafa almalı ve altınıda amerikan kilit yapmalıyız diye düşünüyorum.
saygılar

GrafiTUĞBA_89

🌱Yeni Üye🌱
Aslinda Gzel Bİ ÇaliŞma OlmuŞ Ama Sankİ Bİyerlerde Farkli Bİ Renk Kullanilsa Daha İyİ Olur Gİbİ Gelİyo Ama Gzel Yİnede Ellerİne Saglikkkkkkkk

pacp10

🌟Usta Tasarımcı🌟
arkadaki siyah degrade kulladığın resimin fonu galiba ama guzel durmamış sanki hatalı bir degrade gibi duruyor. Yukarıya koyduğun logoda öyle kıyıda köşede gibi olmuş arkadaşım. Alttaki ml. yazıları ise hiç okunmuyor

N/A7

🏆Pro Tasarımcı🏆
renkler bence pek iç açıcı değil bayan değilde bir erkek parfümü kutusunu andırıyor allahtan üzerinde bayan resmi var

quick

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Web sitesi
www.dijitalsokak.com
yorumları okumadım.
renkler biraz itici geldi bana çekiciliği yok sanki. cansız ve çok soluk.

teşekkürler paylaşım için. elinize sağlık

kasta095

👑Efsanevi Grafiker👑
yorumları okumadım.
renkler biraz itici geldi bana çekiciliği yok sanki. cansız ve çok soluk.

teşekkürler paylaşım için. elinize sağlık

destekleniyorum...bana da çekecı gelmedı:(( bence daha uzerinde çalişması lazim....

mediterranean

🌱Yeni Üye🌱
Web sitesi
dangerousfervency.blogspot.com
siyah degradeyi mavi yapsaydın yada o siyah degradeyi kadını bel hizasına gelecek sekilde ortaya alsaydın daha dikkat çekici olablirdi ama arkadaşın yaptığı mantıklı çünkü kadının yüzü arka plana çekilebilirdi.

omermazi

🌱Yeni Üye🌱
yarışma

sevgili arkadaşlar
yeni çıkacak olan bir kozmetik ve parfüm markası için kutu ve imaj çalışması yapılacak. Ancak bunu bir yarışma ile belirlemek istiyorum. Bu konuda destek ve önerilerinizi bekliyorum.

ömer mazi
omermazi07@**********

güneş gün

🌟Usta Tasarımcı🌟
omermazi yarışma

--------------------------------------------------------------------------------
sevgili arkadaşlar
yeni çıkacak olan bir kozmetik ve parfüm markası için kutu ve imaj çalışması yapılacak. Ancak bunu bir yarışma ile belirlemek istiyorum. Bu konuda destek ve önerilerinizi bekliyorum.

ömer mazi
omermazi07@**********
bu yarışmayı siz mi düzenliyorsunuz parfüm erkek mi bayan parfümümü olacak hiç bir fikir beyan etmemişsiniz ismi ne olcak bunuda belirtmemişsiniz.. Bu önemli bilgileride sunar mısısnız? teşekkürler.

güneş gün

🌟Usta Tasarımcı🌟
rüvu adlı arkadaşın çalışması için ve paylaşımı için öncelikle teşekkür ediyorum...ama ben pek beğendiğimi söyleyemeyeceğim..parfüm ya da deodorant insana ayrı bi özellik katar mesela bir kokuyu duyduğunuzda o kokuyu kullanan insanları hatırlarsınız...ve sizide kokunuzdan hatırlamarı için iyi bi koku seçmek istersiniz.(verdiğim tamamen bir örnektir.)bi kozmetikçiye girdiğinizde hepsinin kokususnu koklamadan önce ambalajı gözünüze çarpmış olanı tercih edersiniz...yani size ve gözlerinize iddialı geleni seçersiniz... bana bu ambalaj pek ilgi çekici gelemdi açıkçası renkler çok soluk gibi duruyor..ayrıca neden bu kadar açık bi kadın kulanılmış anlamıyorum...:hmm2:

omermazi

🌱Yeni Üye🌱
iyi çalışmalar

evet yeni çıkacak olan kozmatik ürünleri ile ilğili yarışmayı ben yapmak istiyorum. 07 lycia isminde olacak. bay bayan parfümünden şampuana kadar bu alandaki tüm ürünleri kapsayan bir çalışma olacak.

ömer mazi
omermazi07@**********

güneş gün

🌟Usta Tasarımcı🌟
cevaplarasanız sevinirim

omermazi iyi çalışmalar

evet yeni çıkacak olan kozmatik ürünleri ile ilğili yarışmayı ben yapmak istiyorum. 07 lycia isminde olacak. bay bayan parfümünden şampuana kadar bu alandaki tüm ürünleri kapsayan bir çalışma olacak.

ömer mazi
omermazi07@**********
bu yarışma ne zamana kadar olacak acaba...:(:(

stronger_ht

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Eğer şişe bildiğimiz klasik şişe ise gayet sexi olmuş hocam :)