Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Pathfinder kafayı yedi !

MehmetRecepOzdemir

🌟Usta Tasarımcı🌟
Programı sildim geri kurdum yine düzelmedi arkadaş. Lisanslı CC kullanıyorum ama sorun bundan değil. Dün birden bire patlak verdi bu problem. İnternette konuyla ilgili nasıl araştırma yapacağımı bilemedim zira sorunu nasıl adlandıracağımı bilemedim :D:

Pathfinder da divide edince örnek çalışmada ki gibi saçma sapan sonuçlar ortaya çıkıyor. Unite edince neler oluyor ondan bahsetmiyorum bile. Sizce bu sorun neden kaynaklanıyor olabilir?

Benzer konular

efoja

👑Efsanevi Grafiker👑
Web sitesi
birderindeniz.blogcu.com
objenizi buraya yükleseniz indirsek biz yapalım divide... büyük ihtimal objede gibi geliyor sorun...

MehmetRecepOzdemir

🌟Usta Tasarımcı🌟
objenizi buraya yükleseniz indirsek biz yapalım divide... büyük ihtimal objede gibi geliyor sorun...

Şimdi siz yazınca tekrar başka bir obje ile test ettim. Yeni bir sayfada ama sorun aynı. 75x35 px boyutlarında bir obje ile. Diyorum ki boyuttan kaynaklanan bişeymi acaba? Ama illustratorün mantığına ters bişey boyuttan kaynaklanması. Ben 5x5 px lik objeler ile çalıştım böyle bişey olmadı..

Sizden ricam pathfinder ayarlarında ki sizde yazılı olan değerleri söyleyebilirmisiniz acaba? Acaba ayarlarımı değiştirdim yanlışlıkla

efoja

👑Efsanevi Grafiker👑
Web sitesi
birderindeniz.blogcu.com
tamam neyse ki lisanslıymış... Bence tek çare var Adobe'a yazmak... "Pathfinder'ınız pathleri finderlamıyor" falan gibi bişi... :D