Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

PDF olarak birkaç sayfa kaydetme??

forever

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Web sitesi
nethane.net
Photoshopta resim yapıyorum mesela 1 tane onu kaydederken PDF olarak kaydedebiliyorum.Ama diyelim başka resimler de olacak ve onlar başka sayfada olacak onları da aynı PDF dosyasına farklı sayfalar olarak nası kaydederiz?

yani 1. sayfa çiçek resmiyken 2. sayfada başka resim olsun 3. başka 4.5.6... PDF de birkaç sayfa olarak nasıl kaydedebilirim?

Şimdi resimleri ayrı ayrı JPEG olarak kaydetsem sonra PDF ye çevirsem görüntü bozulur mu?

Çok ACİL lütfen yardım edin...

Son düzenleme:

killer-mine

🏅Acemi Tasarımcı🏅
File > automate > PDF presentation

açılan menüde browse istenen resimleri seç save...

forever

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Web sitesi
nethane.net
Çok teşekkür ederim 4 gözle 1 saattir cevabı bekliyordum :smile:

fuchz

🌱Yeni Üye🌱
Web sitesi
www.isaugur.com
Arkadaşlar ben de arkadaş gibi sıkıntıya düştüm lakin killer-mine'ın verdiği cevapta yazılı olan seçenekler bende mevcut değil. CS4 kullanıyorum ve varolan seçenekler (Automate'ten sonra) Crop and Straighten Photos, Conditional Mode Change, FIT Image, Marge to HDR, Photomerge. Kafayı yemiş durumdayım. Yardımcı olursanız sevinirim.

ferox

🏆Pro Tasarımcı🏆
Merhaba;

Illustrator için CS4 veya CS5 için Solda araçlar menüsünde Artboard Tool (mac = Cmd + O Win = Ctrl + O) yardımı ile eklemek istediğiniz kadar sayfa ekleyip bu sayfalarada istediğiniz resimleri ekleyerek farklı kaydet PDf formatında kaydedrek işleminizi tamamlayabilirsiniz.