Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

pen tool çizgileri

buraXlee

🌱Yeni Üye🌱
arkadaşlar pen tool ile çizimlerde çizgi kalınlığı nasıl oluyor.
yada eğik yay çizgi çizimi ve buna stroke vermek durumları kafamı kurcalıyor. çziim sadece backgorund olarak gözüküyor ne boya ne stroke işletmedim.

:::AmbrosiA:::

♾️Grafik Gurusu♾️
pen tool ile çizim yaptıktan sonra edit menüsünden stroke seçeneğine gelin... istediğiniz renk ve kalınlığı ayarlayın...

kasta095

👑Efsanevi Grafiker👑
pen tool ile path oluşturduktan sonra brush menüye geliyorsunuz F5 orada yumuşaklığı size, brush ayarları değiştirebilirsiniz. değişim yaptıktan sonra tekrar pen tool arac alın... yeni layer açıyoruz. Create new layer (Shift + Ctrl + N) patch üzerinde maus üzerine sağ click yaparak çıkan menüden Stroke Patch seçenk verin orada da Brush seçin. ok dedıktan sonra çıkıyoruz.

path kalırmak için.. ya paths paletinde ctrl + maus zerinde sol click. böylece path seçili olacak ctrl + d . seçim iptal etmek için. ya da path yolu üzerinde pen tool aracı seçili halde maus üzerinde sol click yaparak make selectiyon seçiyoru. daha sonra ctrl + D

buraXlee

🌱Yeni Üye🌱
saol ama brushlu olarak arka plana bir sürü attı karma karışık file path ıle cektım sanırım.deneyerek yapayım birazcık

kasta095

👑Efsanevi Grafiker👑
saol ama brushlu olarak arka plana bir sürü attı karma karışık file path ıle cektım sanırım.deneyerek yapayım birazcık

photoshopta kuraldan biri: yeni renk için her zaman yeni layer açmak lazım. kurcalayın kolay gelsın

buraXlee

🌱Yeni Üye🌱
yapamıyorum yıne gerdi beni bu işlem . Corel gibi olsa keşke. .çizgi çizimleri neden bu kadar katı kalıyor bu psde neden çözüm üretmıyorlarki . peen tool ile çizip cıkartamayorum... pof yeni layer cıkmıyor deaktif tüm menü. pardon açıtıgım bir resim psd yada gif üzerinden çizgi çizmeye kalktım onlarda deaktifmilş nedense jpeg de degil

Son düzenleme: