Fatos KESKİN
👑Efsanevi Grafiker👑
Coreldraw' da mesh ile çizilmiştir.
Referans Fotoğraf.

Referans Fotoğraf.

çok tatlı olmuş fatoşcum eline sağlık
olmamış janemrenklerde sorun var dokulamada eksiklikler var ılustrasyondan ziyade clipart ön izlemesine benziyor ayrıca sağdaki penguen sırtındaki isleket yapısının kıvrımları problemli yine sağdaki penguenin kafasındaki siyah alanı yok etmişsin pembemsi tonlar olmuş orda çalışmanın düzeltmeleri çok fazla penguenlerin kollarındada bi olmamışlık var yine iskelet yapısı ile ilgili boyun ve burun kıvrımlarınıda yeniden gözden geçirmen gerektiği kanaatindeyim
kolay gelsin janem
Çok şirin bir çalışma, eline sağlık ablacım![]()
Haklısın canım söylediklerinde. Fakat bu tarz çizimleri corelde çizmek çok da kolay olmuyor. Zaten mesh de yeni yeni keşfediyorum. Ama senin için penguenlerin iskelet yapısını ayrıca incelicem :tongueout:
Bu seferlik böyle olsun bir tanem :rofl:
Teşekkürlergüzel çalışma olmuş elinize sağlık
Ellerine sağlık Fatoş,çok şirin olmuşlar,çalışmalara ara verme ne iyi oluyor bak böyle![]()
mesh corelde özellikle 12 de çok sorunlu x3 veya x4 te nasıldır bilemiyorum onun için mesh kullanmamayı tercih ediyorum onun yerire tonlamaları tekrar çizmek zorundayız bu sorun umarım üst sürümlerde ve yeni x5 te düzeltilmiştir bu konuda corel maalesef biraz geri kolay gelsin..
Teşekkürler canım tabi photoshop gibi detaylı çalışamıyorum corelde.uyy çok şirin olmuşlar.Buzullar sanırım biraz zorlamış olur o kadardaeline sağlık cnm
referanstan daha güzel olmusvektor havası var ayrıca clipart denilen seyde bir illüstrasyondur. İllüsrasyon olabilmesi için çok ayrıntılı gölgeli gerçekçi çizimler akla gelmemesi gerekiyo
![]()
referanstan daha güzel olmusvektor havası var ayrıca clipart denilen seyde bir illüstrasyondur. İllüsrasyon olabilmesi için çok ayrıntılı gölgeli gerçekçi çizimler akla gelmemesi gerekiyo
![]()
güzel çalışma, ancak referansın aynısını yapmaya çalışıyorsanız eksiklikleri göze çarpıyor. zaten arkadaşlar bunun hakkında eleştirileri yapmışlar.
dediğinizde haklısınız ama bu resim arada kalmış gibi. o yüzden ben detaylandırılması taraftarıyım. yani gölgelendirmeye ve detaylandırılmaya başlanmış ama tam bitmemiş bir havada sanki. eğer klipart olacaksa, ya gölgelendirme hiç yapılamamalı, ya da vektörel renk geçişi ile yapılmalı bence.
iyi çalışmalar.
Ablacım sen bu konuda emeklemeyi geçtin koşmaya başladın diyebilirim çok sevimliler emeğine sağlık![]()
Coreldraw' da mesh ile çizilmiştir.
![]()
Referans Fotoğraf.
![]()