Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Pepsi Çalışmaları

asilhan

🏅Acemi Tasarımcı🏅
kare çalışmadaki alt kısımdaki çizgiler görüntüyü bozuyor desem bide sanırım gerçek pepsi tasarımı kullanılmamış ama genelde hoş bir çalışma

Countryman

🏆Pro Tasarımcı🏆
asilhan 'bide' den sonraki demek istediğini anlamadım?

Countryman

🏆Pro Tasarımcı🏆
Buda pepsi için yaptığım duvar kağıdı.Kullanmak serbest :D

pepmasadp7.jpg

quick

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Web sitesi
www.dijitalsokak.com
hocam çalışmaların güzel olmuş duvar giydirmede çatlakları daha gerçekçi ve renk uyumu daha iyi olsa yani gerçeğe daha yakın olursa daha güzel görüntü alabilirsin, bu konuda bir önerim yok ama:(
eline sağlık güzel çalışmalar.
teşekkürler.

habibe

🏅Acemi Tasarımcı🏅
çalışmalar süper bayıldım :D:D:D

Countryman

🏆Pro Tasarımcı🏆
quick dostum çatlaklar üzerinde pek fazla durmadım açıkçası.Sonuçta daha onay gelmeyen bi iş.Yapılıp yapılmayacağı kesin olmayan bir şey üzerinde kendimi gerçekçi bir çatlak yaratmak için çatlatamam :D hele bi onay gelsin sonrasına bakarız. Ki o bir cephe giydirme işi olduğu için kocaman bir baskıda çatlakları net olarak göremezsin.Yani ayrıntıları göremezsin.Ben ekrana direk karşıdan ve yakın plandan görüntüyü koyduğum için inciğini boncuğunu görebiliyorsunuz tabi :D ama dediğim gibi onaydan sonra o işe tabiki ayrıntılar için yinede el atılcak.
Duvar kağıdı için Pepsi benden sağlamından 2. bir çalışma daha istedi.Pepsi kutusu yere düşmüş ve içindeki sıvı yüzeye dağılmış.Yüzey den kastım düz ve beyaz bir yüzey. Dağılan sıvı da ortaya bir silüet görüntüsü oluşturmuş. :S böyle bir fikri gerçekleştirebilir miyim emin değilim doğrusu kendimden. Eğer bir kolay yolu varsa (ki yok gibi geliyor bana) bu konuda bana yardımcı fikir vericek bi arkadaş var mıdır acaba? Nasıl bir teknik izliyebilirim. Yapılmak isteneni umarım anlatabilmişimdir????

Countryman

🏆Pro Tasarımcı🏆
Yardım için fikir gelene kadar bişiler yaptım.Bence çok süper olmadı ama tahmin ettiğimden daha güzel bir sonuç çıktı. Lütfen bu çalışmaya eleştiri yaparken eleştirdiğiniz nokta hakkında nasıl bir şey yapabileceğimi de söyleyin. Şurası olmamış deyip geçmeyin. Zorlandığım bir çalışma oldu.

pepgirlfw5.jpg

N/A5

🌟Usta Tasarımcı🌟
ellerine sağlık qüzel gözüküyor falla bunu gördüm kola canım çekti

Ama Çok Güzel Tasarim emeğine saplık

antiQoor

🌱Yeni Üye🌱
çalışmalar çok güzel fakat lipton çalışmasında gözüme takılan ve beni hayli rahatsız eden bir nokta var..
sol alt kısımda logo ve yazıyı yazmak için ekstra bir layer kullanmışsın dikdörtgen şeklinde ve o layer güneş ışığını anımsatan beyaz yuvarlağın bir kısmını kapatıyor..
layer kullanmak yerine aynı yerde logoyu yazının sol üst köşesine alman yani yazı logonun altına gelecek şekilde olması anlamında kullanman ve backgrounda yerleştirmen daha iyi olurdu diye düşünüyorum.

eline sağlık.

Countryman

🏆Pro Tasarımcı🏆
doğru aslında haklısın antiqoor. sarı zemin fırtına efektini kapatmış. sanırım özet olarak bunu demek istiyorsun. dikkat etmemişim o kısma :)