photoshop basit şişe çalışması
efoja 👑Efsanevi Grafiker👑 Katılım 2 Nis 2008 Mesajlar 4,183 Tepkime puanı 132 Web sitesi birderindeniz.blogcu.com 7 Kas 2013 #2 elinize sağlık... tek göze batan top olmuş.
sarp111 🌟Usta Tasarımcı🌟 Katılım 14 Tem 2013 Mesajlar 286 Tepkime puanı 0 7 Kas 2013 #3 Hani süs eşyasında görmüşsünüzdür. Şişenin içine gemi var ben o tarz da değişik yapmayı düşünmüştüm. Teşekkür ederim eleştiriniz için saygılarımla
Hani süs eşyasında görmüşsünüzdür. Şişenin içine gemi var ben o tarz da değişik yapmayı düşünmüştüm. Teşekkür ederim eleştiriniz için saygılarımla
O ozgars 🌱Yeni Üye🌱 Katılım 22 Mar 2013 Mesajlar 24 Tepkime puanı 1 7 Kas 2013 #4 top yuvarlak olmalıydı..
efoja 👑Efsanevi Grafiker👑 Katılım 2 Nis 2008 Mesajlar 4,183 Tepkime puanı 132 Web sitesi birderindeniz.blogcu.com 7 Kas 2013 #5 sarp111' Alıntı: Hani süs eşyasında görmüşsünüzdür. Şişenin içine gemi var ben o tarz da değişik yapmayı düşünmüştüm. Teşekkür ederim eleştiriniz için saygılarımla Genişletmek için tıkla ... Şişenin içinde top değilde daha çok duruşu... havada ve bir miktar yamuk yoksa şişenin içinde suyu herkes düşünür
sarp111' Alıntı: Hani süs eşyasında görmüşsünüzdür. Şişenin içine gemi var ben o tarz da değişik yapmayı düşünmüştüm. Teşekkür ederim eleştiriniz için saygılarımla Genişletmek için tıkla ... Şişenin içinde top değilde daha çok duruşu... havada ve bir miktar yamuk yoksa şişenin içinde suyu herkes düşünür