Photoshop cs2, sadece smudge tool ve plastik efekt kullandım, umarım beğenirsiniz
insidethefire 🌟Usta Tasarımcı🌟 Katılım 16 Nis 2009 Mesajlar 251 Tepkime puanı 8 9 May 2009 #1 Photoshop cs2, sadece smudge tool ve plastik efekt kullandım, umarım beğenirsiniz
kasta095 👑Efsanevi Grafiker👑 Katılım 23 Mar 2008 Mesajlar 4,835 Tepkime puanı 173 9 May 2009 #2 dark dride kahve falı gibi oldu ben o obje kadına benzettım... eğer çalışmalarınız büyük ebatlarla çalıştınız daha sonra kendi tasarımlarla kullanabilirsiniz...
dark dride kahve falı gibi oldu ben o obje kadına benzettım... eğer çalışmalarınız büyük ebatlarla çalıştınız daha sonra kendi tasarımlarla kullanabilirsiniz...
insidethefire 🌟Usta Tasarımcı🌟 Katılım 16 Nis 2009 Mesajlar 251 Tepkime puanı 8 9 May 2009 #3 ewt bi kadın figürü , çözünürlüğü çok büyük deil çalışmamın ama başka tasarımlarla kullanılabilir diye düşünüyorum, teşekkür ederim : )
ewt bi kadın figürü , çözünürlüğü çok büyük deil çalışmamın ama başka tasarımlarla kullanılabilir diye düşünüyorum, teşekkür ederim : )
E edcrfv 🌱Yeni Üye🌱 Katılım 5 May 2009 Mesajlar 6 Tepkime puanı 0 11 May 2009 #4 kadına benzediği kuşkusuz deniz kızınada benziyo.. kahve falı iyi olmus yorum (=