Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Photoshop cs3 yükleme hatası

sweetgirl1907

🌱Yeni Üye🌱
evet bende onu denedim ama olmadı siteden kaynaklanıyor sanırım.lisans satın almanıza 3 gün kaldı die bir şey yazıor winrar dosyası üzerinde.bende başka bir yerden yükledim.

vejdi

♾️Grafik Gurusu♾️
arkadaşım şu hatanın ekran görüntüsünü eklesiniz mesajınıza

sweetgirl1907

🌱Yeni Üye🌱
ben başaramadım denedim ama olmadı :( wushuediz sen dene bide istersen
ama aynı hatayı bendede verdi

vejdi

♾️Grafik Gurusu♾️
ekran görüntüsünü buraya yükleyin
yükledikten sonra size link verecektir o linkide mesajınıza ekleyin

sweetgirl1907

🌱Yeni Üye🌱
Fatal error: Allowed memory size of 33554432 bytes exhausted (tried to allocate 14032 bytes) in /home2/img280y/public_html/index.php on line 73
bu linki verdi tamamını yazdım

vejdi

♾️Grafik Gurusu♾️
sayın sweetgirl1907 mesajlarınızdan bişey anlaşılmıyor

sweetgirl1907

🌱Yeni Üye🌱
ekran görüntüsünü buraya yükleyin
demiştiniz ekledim ve bunu (Fatal error: Allowed memory size of 33554432 bytes exhausted (tried to allocate 14032 bytes) in /home2/img280y/public_html/index.php on line 73 ) verdi bana olduğu gibi yazdım arkadaşım. neyse sitedeki photoshop cs te sorun var sanırım çünkü ben başka yerden yükledim ve oldu.

wushuediz

🌱Yeni Üye🌱
Resim bu arkadaşlar
adszig.png

vejdi

♾️Grafik Gurusu♾️
Critical Errors were found in Setup" hatasını alıyorsanız daha önce kurulu bir adobe ürününün bilgisayarınızda yüklü olduğu ve tam kaldırılmadığı anlamına gelmektedir.

Bunun için Adobe firmasının bu kalkmayan ürünlerinin temizliği için çıkardığı Adobe CS3 Clean kullanabilirsiniz, işletim türünü secmeyi unutmayın

rocksoteckt

🌱Yeni Üye🌱
Format attıktan sonra lisanslı Cs3 ü tekrar yüklemeye çalıştığımda aynı hata mesajı ile karşılaştım. Kurulmamış olan photoshop kurulu görünüyor ve bir türlü kaldıramıyordum.Yukarda bahsedilen yolları denedim türkçe ve ingilizce sitelerde konu ile ilgili çözüm önerilerinin hepsini denedim fakat fayda etmedi. yeni format attığım için sistem geri yükleme yaptım. tekrar yükledim yine aynısı oldu.Hakikaten çok sinir bozucu bi durum. Formattan önce sorunsuz defalarca kurduğum program kurulmadı.
Çözümü şu şekilde oldu: Acrobat reader ve flash playerin son sürümlerini kontrol ettim. Virüs programını devre dışı bıraktım. Daha sonra bilgisayarım, program files, common files, adobe. buradaki installers ve back up dosyalarının hepsini sildim. Biraz tesadüfi oldu çözüm belki ama kurmayı tekrar denedim ve kuruldu.Deneyebilrisiniz :)

IIStopMeII

🌱Yeni Üye🌱
Photoshop CS5

Photoshop CS5'i Güvenle Kolayca İndirebileceğim Bi Site Linki Verebilirmisiniz Türkçe Olmasada Olur Programın Sadece İndirme Linki Olsa Yeterli;
Şimdiden Teşekkürler.!

monpat

🌱Yeni Üye🌱
program files - common files -

document and settingsde ki tüm adobe dosyalarını sil...

başlat-çalıştır-cmd

regsvr32 vbscript.dll

regsvr32 jscript.dll

yaz enterla 2 sinede...

sorun tamamdır inşallah...

HORTLATTIM KONUYU... :)