Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Photoshop CS4 performans düşüklüğü...

dgnzcn

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
merakla beklenen Adobe cs4 sürümü nihayet çıktı.

çok iyi pc sistemim olmasına rağmen, Photoshop cs4 performansı, bir önceki versiyon olan Photshop cs3 performansına ulaşamıyor. fotoğraflarla çalışırken pc resmen ağırlaşıyor.

aynı dertten müzdarip olan, nedenleri ve çözümleri hakında bilgisi olan varmı ?

VolkanTEKiN

♫♪♪ ♫♪♪ &#9835
👑Efsanevi Grafiker👑
Sisteminizi de yazacak olursanız bu konu üzerine daha sağlıklı görüşler bildirilebilir.

ozkanozel16

🏆Pro Tasarımcı🏆
CS4 x64 tabanlı die biliyorum... CS3 x32 tabanlı ...
CS4 x32 tabanlı işletim sistemi yada donanımlarda performansız kalacaktır... Çalışması bile mucizedir aslında...

dgnzcn

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
benden başka kimsede şikayet yok anlaşılan.

donanımım fena sayılmaz arkadaşlar.

p35-ds3p anakart
Q6600 işlemci
2x74 gb raptor raid0
4gb ram
wacom intous 3
8800gt ekran kartı
enermax 720 watt infinity psu

émmst

👑Efsanevi Grafiker👑
Bende kullanıyorum ama hiç bir sorun yok. Bir yavaşlık yada sorun yaşamadım. PC kullanmanızdan yada sisteminizden kaynaklanıyor olabilir ayrıca ozkanozel16'nın soylediği gibi CS4 daha yuksek tabanlı.

cuneytgurler

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Web sitesi
www.behance.net
ajansta mac cs3, evde pc cs4 kullaniyorum mac herzaman tercihimdir fakat evde cs4 ten cok memnunum soyleyim istedim hakkini yememek lazim

dgnzcn

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
bendeki yavaşlık sizce neden olabilir ?

fotoğrafların etrafını dekupe ederken ve fotoğrafı kaydırma esnasında bu yavaşlık ve ağırlaşma oluyor.

photoshopu kapatıp yeniden başlattıktan sonra ağırlaşma ortadan kalkıyor, belli bir süre sonra yeniden ağırlaşıyor.

Mehmed_ASLAN

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Web sitesi
www.mpteknoloji.com
Aynı şekildde bende de yavaşlık var cs 3 te sorun yokken cs 4 te kasmalar oluyor pc özlleikleri çok iyi 4 çekirdek

psyteamtr

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Edit menüden "preferences" ve burdanda "performance" a bir göz atın toplam ram in ne kadarını kullancağınınyarı var burada.. adobe tarafından önerilen ve ilk kullanımda standart gelen %55 olduğunu biliyorum.. fazla abartmadan biraz daha ram gücü verebilirsiniz..

Ayrıca bildiğim kadarıyla photoshop a her eklenen resim bmp olarak arka planda convertlenmektedir.. İsterseniz bunu bir kaç yüksek çözünürlüklü resmi photoshopa açtırmadan C de ki boş alanınıza bakın birde bir kaç pixel canavarı resim açınca bakın
ps yada resimler kapanınca herşey eski haline döner C de :D

enstantane53

🌟Usta Tasarımcı🌟
64 bit vista kurmanızı tavsiye ederim... ben cs3'ü 64 bit vistaya kuramadım mecburen 32bite dönüş yaptım ama CS4 64 bitte daha hızlı çalışır, ki 64 bit vista zaten hızlı...

serocan39

🌱Yeni Üye🌱
photoshop cs4 vistada daha hızlı arkadaşlar psdyi vista ile kullanmanızı tavsiye ederim

deniz bahtiyar1

🌟Usta Tasarımcı🌟
bende CS4 ü bir türlü kuramadım dosya hatası diyor sanırım ama birde xp de olmaz vista olması gerekir diyenler var doğru mu değil mi bilemiyorum sizler ne diyorsunuz bu konuda merak ediyorum