Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Photoshop eğitimi almak istiyorum

ekfgfb

🌱Yeni Üye🌱
Arkadaşlarım hocalarım ben ps eğitimi almak istiyorum.Web işleri ile uğraşmayı seviyorum html,asp,php,css bilmeme rağmen ps olmayınca moralim çok bozuluyor.

ps de iyi web arayüzleri çıkarmak için neler yapmalıyım.amacım tamamen web üzerine gördüğünü çabuk algılayabilen birine bu formata uygun ps eğitim setleri önerebilir misiniz bana içinde uygulamaları da olan.warez istemiyorum ücreti neyse verip alırım.

bunun dışında ankarada kurs alabileceğim kurumsal bir yer var mı?

Şimdiden yardımlarınız için çok teşekkür ediyorum

Benzer konular

Kasmer

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Bende senini gibiyim araştırıyorum sürekli , şuan bir fotoğrafçının yapabileceği kadar şeyler öğrendim sadece resimler üzerinde çalışıyorum . Forumda Eğitimle ilgili konular var istersen onlara bi göz at.Eğitim cd'leri upload edilmiş . İstersen göz atarsn ;)

resif

🌱Yeni Üye🌱
photoshop eğitim almak isteyen arkadaşlara başlıca tavsiyem bir kursda yardım almaları olur çünkü en basityeri kitaptan saatlerce anlayamayabilirsiniz ama hoca 30 sn de anlatırve anlarsınız bu noktada size önereceğim yer bilişim eğitim merkezi olur neden çünkü adobenin yetkili kursu heralde sadece bu bile yeterli bir sebep :) ayrıca bursadada şubelerivar ,kursa sormak istediklerinizi burdan yönelte bilirsiniz
kampanyalarıda var
1_26517923_bem_mart_2012_kampanyasi.jpg

suzani

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
photoshop eğitim almak isteyen arkadaşlara başlıca tavsiyem bir kursda yardım almaları olur çünkü en basityeri kitaptan saatlerce anlayamayabilirsiniz ama hoca 30 sn de anlatırve anlarsınız bu noktada size önereceğim yer bilişim eğitim merkezi olur neden çünkü adobenin yetkili kursu heralde sadece bu bile yeterli bir sebep :) ayrıca bursadada şubelerivar ,kursa sormak istediklerinizi burdan yönelte bilirsiniz
kampanyalarıda var

sen bu kursa gittin mi çok merak ettim? bide mesela ben bakırköyde oturuyorum grafik tasarım 1 kursuna gitsem ne kadar para vercem bu kursa tamamen? genelde para tuzağı olan yerler çok fazla da o yüzden soruyorum:angel:

resif

🌱Yeni Üye🌱
sen bu kursa gittin mi çok merak ettim? bide mesela ben bakırköyde oturuyorum grafik tasarım 1 kursuna gitsem ne kadar para vercem bu kursa tamamen? genelde para tuzağı olan yerler çok fazla da o yüzden soruyorum:angel:

bilişim eğitim merkezi microsoft,adobe,corel,autodesk gibi birçok kurumun yetkili kursu ayrıca yani devam sıkıntın olmazsa sınavı geçemeyip sertifikayı alamadın devamlılığına bakıyolar %90 devamlılığın varsa aynı kuru tekrar ücretsiz veriyolar ki bence bu önemli bir husus biyasada seninde dediğin birçok kursvar ama sınavı geçemedinmi para buhar olur:smile: yani sana tavsiyem verdiğim şu link den kursla bağlantıya geçmen https://www.bilisimegitim.com/eformlar_detay.asp?eFormNo=433
veyani afişdede var şuanda birde kampanyalarıvar buda şimdi baktım 31 marta kadar devam ediyor

grafikstayla

🌱Yeni Üye🌱
Bilişim eğitimin eğitim programları çok iyi ya . Ben cok zorlancagımı düşünüyodum photoshop konusunda ama hiç de öyle olmadı ve eğitim sonunda sertifika da aldım .Çok yararı oldu bana bi araştır derim