Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Photoshop EPS kullanımı

brabus

🌱Yeni Üye🌱
Arkadaşlar merhaba;

aranıza yeni katıldım, photoshop ta yemek menüsü tarzında el afişi tasarlıyorum elimde EPS uzantılı çerçeveler vb. var bunları nasıl entegre edebilirim.Yardımcı olursanız sevinirim.

photoshop cs3 kullanıyorum

Ömer DEMİRBAŞ

🏆Pro Tasarımcı🏆
eps uzanıtılı dökümanları illustrator v.b. vektörel programlarda entegre edip Photoshop ta kullanabilirsin.

Konularıda Kullanacağınız program bölümünde açarsanız daha çok faydalı olacaktır.
Bu seferlik ben taşıyorum ilgi gösterirseniz sevinirim. kolay gelsin

brabus

🌱Yeni Üye🌱
Merhaba;

EPS dosyalarını llustrator programına entegre edip photoshopta kullanmak için izlemem gereken yol nedir acaba?

Konu başlıklarını alakalı bölüme açacağımdanda emin olabilirsiniz, özür dilerim.

Ömer DEMİRBAŞ

🏆Pro Tasarımcı🏆
Merhaba;

EPS dosyalarını llustrator programına entegre edip photoshopta kullanmak için izlemem gereken yol nedir acaba?

Konu başlıklarını alakalı bölüme açacağımdanda emin olabilirsiniz, özür dilerim.

Öncelikle Illustrator programı kullanmayı bilmen lazım eğer bilmiyorsan forumumuzda Illustrator bölümü var oradan takip edip sana uygun derlseri uygulayabilirsin. Çok zamanını alacaktır kolay gelsin...

OsmanGultepe

🌱Yeni Üye🌱
Web sitesi
www.osmangultepe.com
Dosya > Aç'ı seçin.
Açmak istediğiniz dosyayı seçin ve Aç'ı tıklatın.
İstediğiniz boyutları, çözünürlüğü ve modu belirtin. Genişliğin yüksekliğe olan oranını korumak için Oranları Koru'yu seçin.
Çizimin kenarlarındaki pürüzlü çizgileri azaltmak için Kenarı Yumuşatılmış'ı seçin.

//yıllar önceki bir konu fakat ömer adlı kişinin cevaplarına gıçık oldum, yardım yerine artiZlik etmiş :)
ek: Bir Türk'e "senin için zor olacak" dememen lazım :D