ya arkadaşlar hala henüz bi photoshop yapamadım bişiler biliosanız anlatırsanız sevinirim
ya arkadaşlar hala henüz bi photoshop yapamadım bişiler biliosanız anlatırsanız sevinirim
arkadaşlar nette indirdiğimiz bir resmi (72 dpi) bunu baskıya göndermek için 300 dpi ve cmyk formuna nasıl getiririm daha doğrusu resmi nasıl netleştirir ve baskıda sorun çıkartmayacak şekilde kullanabilirim.
merhaba arkadaslar.
benim size bir sorum olacak.
bir resimden halıyı kaldırıp zemin dösemek istiyorum.örneğin herkesin evinde olan parke.lasso tool ile secip move tool ile tasıyarak teker teker yaptım.resim ısık aldıgı için bazı kısımlar koyu bazıları acık.kesiştiği kısım pek iyi görüntü vermedi.ne yapabilirim?
kusura bakmayın yeniyim dahakendi cabamla öğrenmeye calısıyorum...
şimdiden hepinize tesekkürler...
tesekkür ederim ama koyu ve acık alanın kesiştiği çizgi o kadar belirgin ki bunlarda işe yaramadı![]()
Evet görünüre göre uğraşması gerekilen bir fotoğraf. Ancak istediğiniz sonucu almanız için biraz zaman harcamanız gerekmektedir. Son derece profesyonel bir manipüle istiyorsanız şayet. Yada ikinci bir seçenek olarak aynı tonları yakalayabileceğiniz bir parke görünümü bu fotorğafta gördüğünüz kadrajdan çekerek yine aynı şekilde fotoğraf manipülesi yaparak oluşturabilirsiniz. Eğer aynı kadrajdan çekilmiş olan yüksek çözünürlü bir fotoğraf bulabilirseniz sizin için biraz uğraşabilirim. Bende araştırmaktayım...