Neler yeni

photoshop öğrenmek istiyorum

mim@SLI

🌱Yeni Üye🌱
öncelikle herkese başarılar diliyorum. site oldukça kapsamlı ve kaliteli buradan çok şey öğrenebileceğime inanıyorum. siteye yeni yeni katılıyorum. amacım öncelikle photoshop öğrenmek ve enkısa zamanda bir projeye içerik paftası hazırlayabilecek seviyeye gelmektir.. bende kurulu olan program adobe photoshop cs.. şuana kadar hiç kullanmadım o yüzden nerden başlamam gerektiği hakkında hiç bir fikrim yok. yardımlarınızı bekliyorum!! saygılar

Jeffer

🌱Yeni Üye🌱
evet bu sitede oldukça güzel dersler ve konular var insan kendi geliştirebilir ama sağlam bi temel için kursa gitmeni tavsiye edebilirim ben bilişim eğitim merkezine gittim oldukçada yararlı oldu

avcıselim

🏅Acemi Tasarımcı🏅
öncelikle herkese başarılar diliyorum. site oldukça kapsamlı ve kaliteli buradan çok şey öğrenebileceğime inanıyorum. siteye yeni yeni katılıyorum. amacım öncelikle photoshop öğrenmek ve enkısa zamanda bir projeye içerik paftası hazırlayabilecek seviyeye gelmektir.. bende kurulu olan program adobe photoshop cs.. şuana kadar hiç kullanmadım o yüzden nerden başlamam gerektiği hakkında hiç bir fikrim yok. yardımlarınızı bekliyorum!! saygılar

bu siteden de faytalanabilirsin
https://2saattephotoshopogren.blogspot.com/

gnrglr

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Web sitesi
www.twitter.com
gerçekten işe yarayacak bilgiler. paylaşım için teşekkürler.

bulutxxx

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Meraba arkadaşım yanlış anlama ama photoshopu öğrenmeden önce tasarımcı yönünü biraz geliştir tabiki bunu yaparkende photoshopu öğren ve sürekli tasarım örneklerine bakarak çalışmalar yap ve daha sonrada kendi tasarımlarını yapabilmeye başlarsın iyi çalşımalar.