Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Photoshop ta bunu yapabilen varmı?

sumatra14

🌱Yeni Üye🌱
selan arkadaşlar aşağıdaki resim photoshop ta yapıldı. yapabilen yada nasıl yapıldığını bilen varsa paylaşabilirmi acaba.

teşekkürler.
ladysw3.jpg

sumatra14

🌱Yeni Üye🌱
arkadaşlar adam bunu yaklaşık 15 dakikadayaptı. elimde bir foto vardı ve üzerinde bazı işlemler uyguladı ve bu hale geldi

kasta095

👑Efsanevi Grafiker👑
arkadaşlar adam bunu yaklaşık 15 dakikadayaptı. elimde bir foto vardı ve üzerinde bazı işlemler uyguladı ve bu hale geldi

15 dakika da yaptı diyorsunuz, demek ki yapılışı izlediniz... bu demek oluyor ki nasıl yapıldığına bilirsiniz. bazı işlemler neyimiş? doğrusu çok merak ettım...

dgul79

🏅Acemi Tasarımcı🏅
ne yani gövde gösterisimi yacaz.onumu demeye çalışıyorsun

efoja

👑Efsanevi Grafiker👑
Web sitesi
birderindeniz.blogcu.com

Keşke yapana sorsaydınız, nasıl yapmış?... Burada da anlatın... Photoshop'ta yapılabilecek işlem miktarı çok fazla. Hepsini biliyor olmamız imkansız. Ben açık bir dille bilmediğimi ifade edebilirim. Belki bir stamp uygulamasıyla yapılmıştır diye düşündüm ama tek başına olamaz. Hatta siz o yapan kişiye diyin bize anlatsın herkes meraktan kurtulur. Yalnız yine de merak ettim, madem etrafınızda kati surette yapabilen biri var, neden bize bu şekilde "bunu yapabilen var mı?" diye geldiniz? Amacınız öğrenmek olsa, ona sorardınız... Haydi o anlatmadı diyelim, başta açıklamasını yapar rica ederdiniz...

Son düzenleme:

sumatra14

🌱Yeni Üye🌱
dostlar bunu bir itlyan yaptı. alpha camda kullanmak için yaptı bende dil yok soramadım ama biraz baktım. filitre olayları ile yaptı. photoshopta pek iyi değilim tam vakıf olamadım o neden soruyorum. yanlış anlaşılmasın lütfen.........

sumatra14

🌱Yeni Üye🌱
orjinal resim bende değil. kendisi getirmiş resmi bunu görünce diğer resime kim bakar. ben bunu aldım sadece...

kasta095

👑Efsanevi Grafiker👑
dostlar bunu bir itlyan yaptı. alpha camda kullanmak için yaptı bende dil yok soramadım ama biraz baktım. filitre olayları ile yaptı. photoshopta pek iyi değilim tam vakıf olamadım o neden soruyorum. yanlış anlaşılmasın lütfen.........

:) hm... güzel...

filtre olayları derken? blur var (bu kesin) 3-4 başka filtre daha var...

ama benim meraklandığın nokta şu, resim üzerine dekube yapıldı mı? yani her hangi bir resim açıp, oradan (resimden) insanı seçip, kestı... arka fonu sildi mi?
Resim renkli mıydı?

sumatra14

🌱Yeni Üye🌱
şöyle anlatayım. önce siyah beyaz yaptı sonra resmmi ters çevirdi. sonra filitrelerden bişiler yaptı. layer falan oluşturdu ama birkaç layer oluşturdu. dediğim gibi ben cad cam cıyım photshopu gerektiği kadar biliyorum çok dein bilgim olmadığı için tam olarak neler yaptığını bilmiyorum. ama bildiğim kadarıyla yaptığı işlemler bunlar ama bu kadar değil.....

kasta095

👑Efsanevi Grafiker👑
evet doğrudur... ipucu arıyorum:)))

çok meraklandım ama çook

yapıcağım diye değil, bu terz efekti çok hoşuma gitti için

sizde keşke telefon kamerasına çekim yapsaydınız:S keşke .... ama artik çok geç

sumatra14

🌱Yeni Üye🌱
valla kafaya taktım stefanoya soracağım. öyle yada böyle öğreneceğim. amam belki bilen biri vardır diye yazdım.

kasta095

👑Efsanevi Grafiker👑
valla kafaya taktım stefanoya soracağım. öyle yada böyle öğreneceğim. amam belki bilen biri vardır diye yazdım.

sorarsınız bizim için ya video ya da anlatım yaparsa çok seviniriz:angel:

çok ilginç bir çalışma

efoja

👑Efsanevi Grafiker👑
Web sitesi
birderindeniz.blogcu.com
Videoya bile gerek yok yazılı olarak anlatım bile yeterli olur uğraşana... Elbette video olursa çok daha iyi! :) Umarım razı olur...

kasta095

👑Efsanevi Grafiker👑
Videoya bile gerek yok yazılı olarak anlatım bile yeterli olur uğraşana... Elbette video olursa çok daha iyi! :) Umarım razı olur...

yapan kişi türkçe bilmiyor...eğer yazılı anlatım yaparsa çoğu kişi çiviri programlar kullanıcak:) ben ilk sırada olucam:p

Paint

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐

color olarak iyimidir Hocam ? bulur ince ayrıntı girmedim

ozkanozel16

🏆Pro Tasarımcı🏆
sırasıyla şu işlemleri uygulayalım.... Ctrl+Shift+D (desature) , Ctrl+i (inverse color) ...
buradan sonra birden fazla işlem olabilir... blur tool ile yapılmış muhtemelen... bu sadece yüz hatlarında istediği gibi oynayabilmiş.... deqube var ama, daha sonradan yine blur tool ile bu deqube hissi kaybolmuş...
rengi açmak için altına beyaz katman geçmiş olmalı yada model zaten esmerdi veya tek ışık fotoğraf çekiminden yüzünün çoğu gölgede kalıyordu... (bendeki görsel tek ışık etkisini bir filtre ile sağlamaya çalıştım ama, flaş çekimi gibi sağlıklı olmuyor)...

dsc0036ct7.jpg

normal hazırlama...
dsc0035jj5.jpg

lightinin efekt filtresi... ama kullanılmış, fotoğraf çekimiyle ilgili sizdeki...
dsc0037zr2.jpg

referans fotoğrafım...

Son düzenleme:

ANIL50

🌱Yeni Üye🌱
Arkadaşım sana yardımcı olabilirim ben sana resimli anlatımını veririm