Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Photoshop The Godfather Effekti

Espinoza

🌱Yeni Üye🌱
Merhaba Arkadaşlar.The Godfather Filminin Afişinden Esinlenerek kendime özel bir profil fotoğrafı yapmak istedim.ancak yapamıyorum.bu konularda birçok video izledim.threshold'dan da denedim fakat kötü duruyor.bu olayı bana güzelce açıklayıcı bir şekilde anlatacak yada video atacak varmı ? birde bu videoda güzel yapıyor ancak dili değişik olduğu için anlayamadım.yarım ederseniz çok sevinirim

www.youtube.com/watch?v=aptJvEVXpwQ

godfather.jpg
yani bunun gibi

sarp111

🌟Usta Tasarımcı🌟
Daha ayrıntılı ben yaptım öncelikle adamı dekube etti siyah arkaplan ekledi doygunluk kısmını düşürdü eğriler bölümünden parlaklık yaptı bu kadar basit. Photoshop eğitimin yada kullanmasını biliyormusun

Espinoza

🌱Yeni Üye🌱
Photoshop Kullanmayı Bilmiyorum Açıkçası.Ama Öğrenmeyi Çok İsterim.Yazısı Felan Kolay Fontunu İndirerek Yazdım Ancak Resim Zor Yapılıyor.Eğer Video Çekebilirseniz Sarp Bey Çekermisiniz ? Çok Lazım Şimdiden Teşekkür Ederim

sarp111

🌟Usta Tasarımcı🌟
dur bu videoyu sana düzelteyim sen anlaşılır şekilde izle yavaşlatma yapacam

Espinoza

🌱Yeni Üye🌱
birde 3.38 ve 3.56 d nereyi açtığını söylermisin rica etsem ? zahmet veriyorum ama kusura bakmayın daha acemiyim.

Espinoza

🌱Yeni Üye🌱
ooooo Çok Teşekkür Ederim Gerçekten Harikasınız :DD çok Mutlu Oldum.Mükemmelsiniz.Sağolun Arkadaşlar :)))