Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Photoshop ve Dreamweaverla Web Tasarım Dersleri

Ali Emre

👑Efsanevi Grafiker👑
Web sitesi
gncart.com
Ali Emre :) ßasKa ßir Weß SaßLonundan Yola Cikip'ta Yapmissin Dostum ßu Tasarimi
Sadece Turkce Menu Kismi Var Degisik olan Geri Kalan hespi Ayni :)) yinede biylemeyenler icin iyi paylasim
Yaratici olmayi dene kendin uret hayal gucunu kullan derim ben sana :)

Ya inanın bu tür konuşmaları yapanların ne anlatmak istediğini hiç anlamıyorum.Şimdi ne demek allah aşkına başka tasarım kullanmışsın kendi hayal gücünü kullan.Ben burda çalışma sergilemiyorum ki!!Sadecce ders anlatıyorum.Kullanmışsam bile ücretsiz bir tasarımı kullanmışımdır ki kullanmadım o anlatımda gördüğün tüm tasarım bana ait.İstersen kanıtlarım.Bir şey söylüyorsunuz ki buda insanların yanlış anlamasına sebep oluyor.Sanki bu kişi her şeyi çalıyo, özgün tasarımı yok manası çıkıyor.Buradaki yorumun inasanların benim hakkımda olumsuz düşünmesine sebep olabilir.Belki bu sayede bana gelecek iş tekliflerini bile engelliyebilirsin.

Senden tek ricam insanlara laf söylemeden önce lütfen doğruluğunu araştır.Yoksa sen zor durumda kalırsın.Böyle birşeyin olmasını inanki istemem..Kolay gelsin.

Son düzenleme:

herbi

🏅Acemi Tasarımcı🏅
teşekür ederiz ALLAH RAZI OLSN :)

DJR-SeeN

🌱Yeni Üye🌱
Ben dersleri inceledim, tasarım konusuna lafım yok lakin dersin yeterli nitelikte olduğunu düşünmüyorum.

Saygılar.

ertug_gs1905

🏅Acemi Tasarımcı🏅
sağ ol dostum güzel çalışma olmş emeğine sağlık

d3niz

UI Pilot
♾️Grafik Gurusu♾️
Web sitesi
www.d3niz.com
;) Önyargılı arkadaşlarımız çok. Bir işi yapabileceğine değil de, yapamayacağına inanmak daha kolay geliyor onlara. Meslek, konum , yaş önemli bu düşüncelerini şekillendirmek için. Oysa, 15 yaşında bile ne iyi işler çıkaranlar bile var. Böyle yorumların canını sıkmasına izin verme Ali Emre. =) Onlara da hak ver anlayamıyorlar. Zamana ihtiyaçları var sanırım önyargısız bir bakış açısı kazanabilmek için...

ademayan

🌱Yeni Üye🌱
herSey qonLunce olUr inŞ. emeğine Sağlık

tio

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Web sitesi
www.tuyograf.com
ses sorunu

Eğitim setini indirdim çok güzel olmuş. Özellikle mi ses koymadınız? yoksa bir sorunmu var?

tio

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Web sitesi
www.tuyograf.com
Ses yokmu?

Web tasarıma yeni başlayan birisi olarak çok beğendim. Sesli anlatım yomu yoksa bu şekildemi yapıldı?

ruindula

🏅Acemi Tasarımcı🏅
teşekkür ederim bakıp incelemek istedim.

cagataywebking

🌱Yeni Üye🌱
Web sitesi
www.scriptbilgi.com
teşekkür ederim hocam umarım arkadaşlara faydalı olur böyle paylaşımlar çok gerekli ve önemli.Eline emeğine sağlık