Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

PhotoShopda Resim NasıL Büyütülür?

CyBorq

🌱Yeni Üye🌱
Arkadaşlar ben photoshopda resim büyütmek istiyorum ama bilmiyorum nasıl büyülte bilirim?

Benzer konular

erkanibrahim_

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Arkadaşım bu ne hız,daha 10 dakika önce senin bugün açtığın bir konuya cevap yazdım.Daha onun sonucunu yazmadan yeni soru sormuşsun.Sana photoshop u öğrenmene yararlı olucağına düşündüğüm bir yöntem söyliyeyim ki ben bu yöntemle kısa sürede bir noktaya geldim.
Youtubeda 100 lerce photoshop dersi var,(ki 220 tanesini ben bilgisayrıma indirip uyguladım.3 ay içinde elde ettiğim sonuçları yine bu sitede sergiledim.)bu videoları bilgisayarına indirip bol bol pratik yap.Ha yabancı dilim yok dersen,hiçbirşey yapamıyorsan videoyu duraklata oynata,bak vatandaş ne yapmışsa birebir aynısını yap,aynı sonuca ulaşırsın zaten.Olmaz deme,çünkü İspanyolca bilmediğim halde,Youtube daki İspanyolca Photoshop videolarını bile bitirdim.Sonuç gayet olumlu.Ayrıca ne yap et İngilizce öğren derim çünkü nette photoshop dersleriyle ilgli akılalmaz büyüklükte bir kaynak var.
Hayırlı çalışmalar.

CyBorq

🌱Yeni Üye🌱
Sağol senin dediğin gibi yapaçağım

CyBorq

🌱Yeni Üye🌱
ibrahim kardeş ordan istediğimi buldum sağol

erkanibrahim_

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Şiddetle tavsiye ediyorum.Gerçi ben pro grafiker filan değilim.Şu an zevk için çizimler yapıyorum,fotomontajlar yapıyorum,logo tasarlıyorum.Tamamen hobi olarak.Ve biliyormusun 3 ay önce photoshopun P sinden bile anlamıyordum.Dediğim gibi adam video dersleri koymuş youtube a.bi taraftan ingilizce olarak dersi anlatırken diğer taraftan videoda uygulamasını yapıyor.İngilizcen yoksa bile adamın ne dediğini boşver,ne yapıyorsa aynısını yap.olmadı başka videoyu dene ama asla vazgeçme.İlla ilk seferde aynı sonucu yakalaycaksın diye birşey yok.Zaman içinde neyin ne olduğunu kavradıkça,oraya ders koyanın elde ettiği sonuçlardan daha iyi sonuçlara ulaşabiliyorsun.Mesela bugün dersler neticesinde yaptığım çalışmalardan elde ettiğim 1 sonucu gönderiyorum.Gerçi benim ingilizcem var ama dediğim gibi dil kesinlikle problem değil.Youtube a dünyanın her yerinden video gönderiliyor,ve hepsini denedim,İspanyol İtalyan,ne kadar Photoshop dersi varsa...
machbox2.png

2 ay önce hiçbirşey bilmeyen birine göre kötü değildir umarım.Vazgeçme yeter...
Hayırlı Çalışmalar...

erkanibrahim_

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Poster çalışması
74178289.jpg

Kendi arabama photoshopta yaptığım modifiye :

63551025.jpg