Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Photoshopta Kopyalama ve Katman Sorunu

ysfcck

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Arkadaşlar 2 tane sorunum var birinci olarak Photoshop Cs4 kullanıcısıyım ancak ctrl+c yapınca kopyalamıyor bunu nasıl düzeltebilirim. 2.si de bir çalışma yaptım ve bir çok resim kullandım bu yüzden hangi katmanda olduklarını bilmiyorum 2 gün önce üstlerine tıklayınca katman otomatik olarak seçiyordu ancak şimdi seçmiyor yardımlarınızı bekliyorum..

Benzer konular

cagataykesdel

🏅Acemi Tasarımcı🏅
otomatik katman seçici için "v" ye bas, sonra üst menüdeki kutuçuğu tikle.ps nin içinde kopyalama yapabilmen içinse "m" ye basıp alan seçmelisin. başka bi yerden ctrl+c ile kolayca kopyalaman lazım

ysfcck

🏅Acemi Tasarımcı🏅
otomatik katman seçici için "v" ye bas, sonra üst menüdeki kutuçuğu tikle.ps nin içinde kopyalama yapabilmen içinse "m" ye basıp alan seçmelisin. başka bi yerden ctrl+c ile kolayca kopyalaman lazım

Söylediğin şeyler olmuyor başka bi yerden kopyalıyabiliyorum ancak photoshopta kopyalanmıyor acil lazım yardımcı olursan çok mutlu olurum..

emre_ozturk

🌟Usta Tasarımcı🌟
üstte ki araç kutusundan auto select layer kutusunu işaretlemen gerekir. Hangi resme tıklarsan o resime ait layer seçilecektir bu ikinci sorundu. birinci sorun ise nereyi kopyalamak istiyorsan seçmen gerekiyor önce select all komutu ile veya ctrl+a tş kombinasyonuyla yada layer menüsünden duplicate de yapabilirsin daha da kısa kopyalamak istediğin resime ait layeri layer penceresinin altında yer alan new layer kutusunun üzerine sürükleyip bırakmandır.

enesduran

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
1) ctrl+J ile layeri çoğaltıp istemediğin yerleri silebilirsin

2) Mause ile resmin üzerinde sağ tuşa tıklayınca o alandaki layerleri gösterir. Tek tek seçerek hareket ettirip istediğin layeri bulabilirsin.

3) Bunları zaten biliyorum diyosan, programı sil yeniden kur :)

ysfcck

🏅Acemi Tasarımcı🏅
üstte ki araç kutusundan auto select layer kutusunu işaretlemen gerekir. Hangi resme tıklarsan o resime ait layer seçilecektir bu ikinci sorundu. birinci sorun ise nereyi kopyalamak istiyorsan seçmen gerekiyor önce select all komutu ile veya ctrl+a tş kombinasyonuyla yada layer menüsünden duplicate de yapabilirsin daha da kısa kopyalamak istediğin resime ait layeri layer penceresinin altında yer alan new layer kutusunun üzerine sürükleyip bırakmandır.

Benim ps türkçe de layer katman onu anladım ancak kopyalama işini anlayamadım acemiyim de o bakımdan teşekkür ederim..

1965seyfo

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Seçiceksin seçim aracının biriyle önce seç sonra CTRL C Ve CTRL V Bukadar