Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

pixel art resim(ben yaptım)

cixcix

🏅Acemi Tasarımcı🏅
arkadaşlar bu benim ilk pixel art çalışmam çoğunu kendim çizdim resimdeki bazı yerler hazır fırçadan yaptım ama siyah beyazdı hepsi tek tek o suratları saçları fln boyadım saatlerimi aldı ilk olduğu için baya bi eksikliklerim var ama eğer devam edersem onlarıda düzeltebilirim

yorumlarınızı bekliyorummmm

üstüne tıklayın büyültüm öyle bakın:D

Benzer konular

posthumous fame

🏅Acemi Tasarımcı🏅
hoş olmuş tebrikler, fakat netlik problemi benden mi kaynaklı anlayamadım

Yeliz GÖKÇEN

♾️Grafik Gurusu♾️
iyi bir başlangıç... başlamışken sonunu getir, pes etme derim;)

kasta095

👑Efsanevi Grafiker👑
eline sağılık hoş bir çalışma.fakat dolgu rengi verirken büyük ihtimal 10 px kadar yumuşak brush kullandın. hata demem...ama gördüğün gibi hoş olmadı...o kadar net olmadı... pxart çizimi yaparak en fazla 4 px fırça olması lazım? pixel pixel boyacaksın objeleri...devamı bekleriz. iyi çalışmalar

cixcix

🏅Acemi Tasarımcı🏅
eline sağılık hoş bir çalışma.fakat dolgu rengi verirken büyük ihtimal 10 px kadar yumuşak brush kullandın. hata demem...ama gördüğün gibi hoş olmadı...o kadar net olmadı... pxart çizimi yaparak en fazla 4 px fırça olması lazım? pixel pixel boyacaksın objeleri...devamı bekleriz. iyi çalışmalar

yha bu ilk olduğu için o kadar ince ayrıntıya girmedim yavaş yavaş ayrıntılı yapıcam pek bi bilgim yok açıkçası pxart hakkında

barisk

🌟Usta Tasarımcı🌟
katılıyorum ksnlikle gzl bir bşlangıç : ) tbrikler..

LuNaTiC

🏆Pro Tasarımcı🏆
Güzel olmuş ama silik görüntü çalışmayı amacından uzaklaştırmış. Daha iyisini yapabilirsin, başaılar.