Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Pixel Logo dan Logo Almak

MaJesty

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Web sitesi
www.zorlukonfeksiyon.com
bi sorum olacak yeri burasımı bilmiyorum ama kusura bakmayın şimdiden..

pixellogoda bi logo beğendim.. 39 dolarmış fiyatı..sizce pixellogodan logo almak mantıklımı..birde logonun kartvizitte,tabelada bilimum sağda solda kullanmak istediğimdeki duruşlarını nasıl bilebilirim..

Benzer konular

VolkanTEKiN

♫♪♪ ♫♪♪ &#9835
👑Efsanevi Grafiker👑
Bildiğim kadarı ile 39 dolara logonun kendisini satın almıyorsunuz. Kullanma hakkını alıyorsunuz. Yani aynı logoyu bende alabilirim. Böyle bir durumda da aynı logoyu farklı iki işletme kullanıyor da olabilir.

Bu bilgiden emin değilim. Fakat mantık o şekilde işliyor diye biliyorum. Bu güne kadar hiç logo almadım da. :) Hep çizdim.

N/A2

🏆Pro Tasarımcı🏆
bence de riskli bir iş...
sonucu ne olacağı bilinmez.
ecnebi bunlar dil bilmez yol bilmeyiz.
açıkçası buradan konu açıp (ilgili yerden yani) bir yarışma gibi.
grafiker arkadaşlar beğeneceğiniz çok logo çıkaracaktır...

drawsever

🌟Usta Tasarımcı🌟
Exclusive denen türden bir alışveriş mevcut orada. Exclusive satışlar da 300-500 dolar civarında. Eğer o şekilde satın alırsanız, logo siz satın aldıktan sonra katalogdan çıkartılıyor ve sadece size ait oluyor. Tıpkı templatemonster siteleri gibi.

VolkanTEKiN

♫♪♪ ♫♪♪ &#9835
👑Efsanevi Grafiker👑
Exclusive denen türden bir alışveriş mevcut orada. Exclusive satışlar da 300-500 dolar civarında. Eğer o şekilde satın alırsanız, logo siz satın aldıktan sonra katalogdan çıkartılıyor ve sadece size ait oluyor. Tıpkı templatemonster siteleri gibi.

Evet aynen satış mantıkları böyle oluyor bu tip sitelerin. Yani sizin görmüş olduğunuz 39 $ sadece onu kullanma hakkını veriyor. Sahiplenme değil.

warwin

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Kesinlikle alacaksan tam satın al kafan ağırmasın.

MaJesty

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Web sitesi
www.zorlukonfeksiyon.com
walla ben 39 dolar fiyatını uygun bulmuştum acıkcası..

ama 300-400 dolarsa alamam..yine memleketim insanı ile çalışmak gerek..iyiki varsınız..teşekkür ediyorum bilgileriniz..

tarikkk87

🌱Yeni Üye🌱
39 dolara al değişiklik yap atıyorum biraz boy biraz renk ve yazı fontu olay biiti hiç bir şekilde hak talep edilmez:D

VolkanTEKiN

♫♪♪ ♫♪♪ &#9835
👑Efsanevi Grafiker👑
39 dolara al değişiklik yap atıyorum biraz boy biraz renk ve yazı fontu olay biiti hiç bir şekilde hak talep edilmez:D

Eminmisiniz? :) Hem bu kadar değiştirdikten sonra kendisi oturup yapsın daha etik olmaz mı?

Nasıl bir anlayıştır bu!

warwin

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Böyle düşünenler hak yiyenlerdir.Kimsenin emeğine saygısızlık etmeyin.