Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

plotter kesici önerieriniz

sorix

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Web sitesi
www.bilbortcu.net
arkadaşlar 60 lık bir ploter almayı düşünüyorum sıfır aklımdaki hangi marka ve modeli almamı önerirsiniz bi kaç kişiye sordum biri diyor graptex diğeri diyor roland şimdiden yardımcı olacak arkadaşlara teşekkür ediyorum

Benzer konular

Seyit Tiken

🏆Pro Tasarımcı🏆
Gelen yorumlar göre, Roland'lar pek arıza vermiyor ve kullanışlı bir makina.

Jason Junior

🌱Yeni Üye🌱
Web sitesi
sim.web.tr
eğer folyo vs. kesmeyeceksinz benim önerim hp dir. Hem ucuza geliyor kartuş vs. hemde çözünürlük mükemmel... Eğer bilgi almak istersenizde *********** numaralı telefonla bilgi alabilirsiniz.

Moderatör tarafında düzenlendi:

sorix

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Web sitesi
www.bilbortcu.net
folyo kesilcek keserse branda bile kestirebiliriz baskes niyetine kullanabilirim

optimusPrm

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Hocam bas-kes istersen roland'tan iyisi zaten yoktur. Olay sadece kesim e döndüğü zaman kesinlikle ama kesinlikle summa diyorum.

mehmet3535

🌱Yeni Üye🌱
arkadaşım bende rolanda graphtec de var. ben sana plotterda graphtec öneririm.çin mallarından uzak dur.

panokorfez

🌱Yeni Üye🌱
arkadaşlar nihayetinde folyo kesici bu
birçok model kullandım
ama en son aldığım lıke cut diye bir çin malı
68 cm net kesim alanı var
art cut üzerinden kesim dosyası yolluyorsunuz usb giri şi var
biraz gürültülü olabilir ancak atölyede gürültü muhakkak olucak ve ödedediğm para sıfırına 1000 tl
daha ne isterimki
1 ay da kendi parasını fazlasıyla çıkarttı
bozulursa at yenisi al
ayrıca roland bıçağı kullanıuyor

Prolite

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Önerim Graphtech'dir. Ben 15 yil ayni makinayi kullandim. Son derece memnum. Su an ise Graptech FC 8000'i kullaniyorum. 105cm kesim alani var. (5.000€ civarinda) Hem folio, (ki folionun da cesitleri var)kesimi, hem plan vb. cizimi icin bu makina mükemmel. Fakat sana ayrica kesim programi gerekiyor. CoCut standart fena degil idare eder. Makinayi alirken servisine, ek gereclerine dikkat et. Örnegin sana kesim icin bicak lazim, bu pahali mi, ucuz mu bakmalisin. Bir bicak kac m. kesiyor? Bilmelisin (Graptech 4000m). Garanti ne kadar ve neyi kapsiyor. Tamiri pahali mi vb.vb.
Yani biraz ince elemelisin. Basarilar dilegiyle

sorix

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Web sitesi
www.bilbortcu.net
yorumlarınız için teşekkürler şu anda fuarı bekliyorum almak için ama graptek ağırlıkta gibi yorumlara bakarsanız

görselci

🏅Acemi Tasarımcı🏅
1 numara mutoh 2 numara roland 3 numara graptec

acababunebababe

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Sadece plotter alacaksan Summa veya Roland'dan şaşma derim. Bana sorarsan Summa ama Roland'da iyidir.

cebecii_mc

🏅Acemi Tasarımcı🏅
arkadaşım bu çin malını nreden aldın banada bilgi verirsen bende almayı düşünüyorum hemde çok acilll...

H.gerikaya

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
2. el ploter

arakadaşım elinde 2. el veya sıfır ploter varmı roland ,graphtech veya summa yada çin makineside olabilir

Jason Junior

🌱Yeni Üye🌱
Web sitesi
sim.web.tr
arakadaşım elinde 2. el veya sıfır ploter varmı roland ,graphtech veya summa yada çin makineside olabilir

Merhaba gerikaya,
Elimizde Sadece Olympos Ve Hp Bulunmaktadır. Kesicilerde 2. el mevcut degildir. Bunun yanında zaten fiyatlarımız uygundur. Eğer dilerseniz irtibat numaralarımıza profilimden ulaşabilirsiniz.

graficar

🌟Usta Tasarımcı🌟

Roland-Summa-Mutoh-İkinci eller mevcut.Çin malı Redsail sıfırı mevcut.iletişimden ulaşabilirsiniz.Yerimiz İzmir'de.İsteyene Bursa'da teslim.

H.gerikaya

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Roland-Summa-Mutoh-İkinci eller mevcut.Çin malı Redsail sıfırı mevcut.iletişimden ulaşabilirsiniz.Yerimiz İzmir'de.İsteyene Bursa'da teslim.

arakadaşım iletişim bilgilerine ulaşamadım bana izmirde adresini ver oraya geleyim yada bana mail at *********************

Moderatör tarafında düzenlendi:

H.gerikaya

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
arakadaşım iletişim adresinin bana mail atarsan sevinirim

graficar

🌟Usta Tasarımcı🌟
özel mesaj atamıyorum .h.gerikaya@hotmail.com adresine mail gönderdim.msn adresimde iletişim bilgilerinde açıkça yazılı ,nasıl bulamadınız.

ataline

🌱Yeni Üye🌱
ATALINE END TEK URN SAN İSTANBUL SUMMACUT-R D60 :
SUMMACUT-R SERİSİ Kalite ve Özellikleri ile Micro Sprocket Patendine Sahiptir Rakiplerinle Kıyaslandığında Kalite ve Üstün Özelliklerine Rağmen Cihazın Fiyatı Oldukça Makul Görünmektedir SUMMACUT-R SERİSİ OPOS 2.0 Teknolojisi Sayesinde Standart Malzemelerde Olduğu Gibi Diğer Malzemelerde Çapraz İşaretli Kontür Kesimi Yapabilmeniz Mümkündür Reflektör , Hologram , Kristalin , ve Laminasyon Gibi Malzemeler Böylece R-D Serisi Tercih Edilmesi Gereken Bir Numaralı ve Üstün Teknoloji Harikası Makinedir.

FOLYO KENAR KESİMİNDEKİ PERFORMANS :
Geniş ve Kolay Kullanımlı Kontrol Paneli Sizin Hız,Basınç ve Plot Modu Gibi Özellikleri Kolayca ve Çabuk Olarak Değiştirmenize Olanak Sağlar Poza Tanıma Sistemi ( OPOS 2.0 ) İle Kenar Kesim Uygulaması Sizin Vinile Basılmış Grafikleri Güvenle Kesmeniz Demektir SUMMACUT-R Serisinde 7 cm Ebadında Bir Parcayı Kesmenize Olanak Sağlar

ÇOKLU İŞARETLEYİCİ :
OPOS 2.0 İş Süresince Bir Çok İşareti Okuma Kapasitesine Sahiptir Bu Yolla Ayarı Kaybetmeden Geniş ve Büyük Ebattaki İşleri Tarayabilir Dış Kenar Çizgisi Size OPOS ve Diğer Sistemler Arasındaki Farkı Açıkça Gösterir OPOS 2.0 (4) İşaretten (128) İşarete Kadar Tarayabilir.

BÜYÜK KESİM :
Büyük Kesmin Kavisli Bir Şeklin Başlangıcını ve Sonunu Açılayarak Kesime Devam Etmenizi Sağlar Bu Sayede Tasarımın Doğru Bir Şekilde Tamamen Kesebileceğinizden Emin Olabilirsiniz Bu Fonksiyon Olmadan Hata Payının Çeşidine Bağlı Olarak Ayıklama Sırasında Oluşabilecek Zorluklara Göre Çizgi Tamamen Kopmayabilir.

OPTİK KESİM :
Optik Kesim Fonksiyonu Özellikle Drag Bıçakların Tanjantal Kesime Benzetilmesi Amacı İle Geliştirilmiştir Optik Kesim Özelliği Bıçak Değişimi İçin Bıçağın Doğru Bir Şekilde Kompleks Drag Hareketi Yapımına Yönlendirilmesidir Bu Devrimsel Teknoloji Size Bıçağınızın Ömrü İçin Optimum Kesim İmkanı Verir.

MALZEME TRANSFERİ :
Bir Tek İşi Dahi Tamamlanmış Uzunluğuyla ve Özellikleri İle Bu Makine Yapabilir Yine de Daha Uzun İşler Kesici Tarafından Yapılır Garantili Takip Mesafesi İki İş Arasındaki Boşluğu Sağlayan Sistemdir Bu Takip Mesafesi Sistemi Yeni Bir Folyo Takmadan Bir Çok İşi ard arda Yapma Olasılığı Sağlar.