Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

png karışık fonlar beğeneceksiniz

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Ali Emre

👑Efsanevi Grafiker👑
Web sitesi
gncart.com
Siz elinizdeki fontları bizlerle paylaşırsanız ;kimsenin çok zor durumda kalmayacağı sürece bu yola başvuracağını zannetmiyorum.Zaten sitemizin font bölümünde binlercesi var.Paylaşımlarını bekliyoruz Sibel.

VolkanTEKiN

♫♪♪ ♫♪♪ &#9835
👑Efsanevi Grafiker👑
Ben bir tane fon istiyorum. Benimle paylaşırmısınız?

N/A2

🏆Pro Tasarımcı🏆
keşke rapidden psd olarak atsanız...
daha iyi olur.
teşk.

sibel35

🌱Yeni Üye🌱
keşke rapidden psd olarak atsanız...
daha iyi olur.
teşk.

rapid olayını kimse sevmiyor bu şekil daha iyi tıkla farklı kaydet daha istermisin
dur sana biraz çocuk fonları atayım beğenirsen alırsın beğenmezsen canın sağolsun.

Son düzenleme:

VolkanTEKiN

♫♪♪ ♫♪♪ &#9835
👑Efsanevi Grafiker👑
rapid olayını kimse sevmiyor bu şekil daha iyi tıkla farklı kaydet daha istermisin
dur sana biraz çocuk fonları atayım beğenirsen alırsın beğenmezsen canın sağolsun.

Ben daha değişik bir şeyler bekliyordum. Başka neler var elinizde? Bu işimi görmüyorda...:utann:

N/A2

🏆Pro Tasarımcı🏆
bunları belli bir başlık adı altında atabilirmisiniz.
yani çizgi karekterler, kartpostal, çerçeve gibi...
ayrıca hala psd olarak rapidden atmanızı ısrarla istiym.

VolkanTEKiN

♫♪♪ ♫♪♪ &#9835
👑Efsanevi Grafiker👑
değişik derken ne gibi nasıl bir şey yazda bakayım
yalnız çabuk çıkmak zorundayım

Öyle ise şimdi arkadaşların ne demek istediğini anlatma sırası geldi. Gördüğünüz gibi sizin elinizdeki fontları bilmeden birilerinin sizden font istemesi çok zor bir durum. Hem isteyen kişi istediğini asnlatamaz hemde siz arayan kişinin tam anlamıyla ne aradığını anlayamazsanız böyle durumlar ortaya çıkar. Bu gibi sitelerde bu gibi görselleri paylaşmak istek beklenmeksizin yapılırsa ihtiyacı olan insan zaten arayıp bulur ve kullandıktan sonrada size bir teşekkür eder.( Çoğu etmiyor ama bu onların ayıbı:) ) Umarım şimdi arkadaşların da ne demek istediğini benim sayemde daha iyi anlamışsınızdır?

Bir de psd bölümüne konuyu açmışsınız. Oysa bu paylaşımlar psd değil...

sibel35

🌱Yeni Üye🌱
bunları belli bir başlık adı altında atabilirmisiniz.
yani çizgi karekterler, kartpostal, çerçeve gibi...
ayrıca hala psd olarak rapidden atmanızı ısrarla istiym.

olur eminecik ama bu akşam olmaz çıkmak zorundayım

Öyle ise şimdi arkadaşların ne demek istediğini anlatma sırası geldi. Gördüğünüz gibi sizin elinizdeki fontları bilmeden birilerinin sizden font istemesi çok zor bir durum. Hem isteyen kişi istediğini asnlatamaz hemde siz arayan kişinin tam anlamıyla ne aradığını anlayamazsanız böyle durumlar ortaya çıkar. Bu gibi sitelerde bu gibi görselleri paylaşmak istek beklenmeksizin yapılırsa ihtiyacı olan insan zaten arayıp bulur ve kullandıktan sonrada size bir teşekkür eder.( Çoğu etmiyor ama bu onların ayıbı:) ) Umarım şimdi arkadaşların da ne demek istediğini benim sayemde daha iyi anlamışsınızdır?

Bir de psd bölümüne konuyu açmışsınız. Oysa bu paylaşımlar psd değil...

arkadaşım senin ben emineyle yazışırken araya girip fon istemenden anladım bir hinlik olduğunu hem ben diyorumki fon isteyen örnekde yazdım düğün çocuk gibi diye dimi sen çıkmışsın fon istiyorum gönderiyorum sonrada değişik fon diyorsun bu seni ve senin gibi düşünenleri haklı çıkarmaz dimi ben örnek veriyorum ve fon farketmez arşivime güveniyorum da konu açıyorum elimde fon olmasa bile fon kalıplarından gene yaparım sen canını sıkma arkadaşım başkalrınında avukatlığını anlamadan dinlemeden yapma hemi arkadaşım yazdığım konuyu iyi oku

VolkanTEKiN

♫♪♪ ♫♪♪ &#9835
👑Efsanevi Grafiker👑
arkadaşım senin ben emineyle yazışırken araya girip fon istemenden anladım bir hinlik olduğunu hem ben diyorumki fon isteyen örnekde yazdım düğün çocuk gibi diye dimi sen çıkmışsın fon istiyorum gönderiyorum sonrada değişik fon diyorsun bu seni ve senin gibi düşünenleri haklı çıkarmaz dimi ben örnek veriyorum ve fon farketmez arşivime güveniyorum da konu açıyorum elimde fon olmasa bile fon kalıplarından gene yaparım sen canını sıkma arkadaşım başkalrınında avukatlığını anlamadan dinlemeden yapma hemi arkadaşım yazdığım konuyu iyi oku

Kural ihlali yaptığını söylemek istiyorum. Elbette ki istediğiniz gibi paylaşım yapma hakkınız var(kurallar dahilinde). Ama uslubunuz bu şekilde olursa insanlar sizi yanlış anlayacaktır. Kural ihlaline gelince... Bu arada hiç kuralları okudunuz mu? Gerçi üye olmuşsunuz bu okuduğunuz anlamına geliyor. Bence bir kere daha okuyun çünkü gözden kaçırdığınız yerler var...,

Ayrıca konunuzu resim bölümüne taşıyorum. Çünkü bunların içinde psd paylaşımı yok.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...