Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Polar İlaç - Logo Tasarımı

koray09

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Arkadaşlar özel bir ilaç firması adına tasarladığım logoyu beğeninize sunuyorum.
Sizce logo sektörü yansıtabilmek için gerekli niteliği taşıyor mu ? Yorumlarınızı almak istiyorum.

k65F0YS.jpg

YHMvM4T.jpg

reklamra

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Sade ve güzel olmuş ama ilaç sektörü ile bağlantısız olmuş diye düşünüyorum ayrıca bu logoyu bir ilaç kutusunun üzerinde canlandırdığımda gereksiz yer kaplar bu tür sektörlerde şekilli tasarımlar yerine sadece yazı karakterli tasarımlar olmasından yanayım kişisel görüşüm.

koray09

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Sade ve güzel olmuş ama ilaç sektörü ile bağlantısız olmuş diye düşünüyorum ayrıca bu logoyu bir ilaç kutusunun üzerinde canlandırdığımda gereksiz yer kaplar bu tür sektörlerde şekilli tasarımlar yerine sadece yazı karakterli tasarımlar olmasından yanayım kişisel görüşüm.

Görüşleriniz için çok teşekkürler, önerileriniz doğrultusunda tasarımda değişikliğe gittim. Yeniden değerlendirmelerinizi bekliyorum. :)

rNnIVrw.jpg

cHrpQZh.jpg

Son düzenleme:

ozgars

🌱Yeni Üye🌱
böyle daha iyi olmuş. Eline sağlık. Yazı fontu nedir ?

reklamra

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Böyle çok daha güzel olmuş sadece o harfi çok yalnız kalmış gibi oldu onun içine ilaç şekilleri koyabilirsin kapsül veya kapsül açılıp içinden toz tanecikleri düşebilir. bu şekilde de gayet başarılı ve hoş sadece biraz daha üzerinde oynanabilir.

koray09

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
böyle daha iyi olmuş. Eline sağlık. Yazı fontu nedir ?

çok teşekkürler :) kullandığım fontun adı "anklada" Fontu indirmek için buraya tıklayınız

Böyle çok daha güzel olmuş sadece o harfi çok yalnız kalmış gibi oldu onun içine ilaç şekilleri koyabilirsin kapsül veya kapsül açılıp içinden toz tanecikleri düşebilir. bu şekilde de gayet başarılı ve hoş sadece biraz daha üzerinde oynanabilir.

Beğenmenize sevindim, "o" harfi için farklı şeyler de deneyip tekrar burada sizinle paylaşabilirim, yorumunuzu esirgemediğiniz için çok teşekkürler :)

koray09

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Arkadaşlar "o" harfi içine bir hap figürü çizdim sizce bu haliyle nasıl olmuş ?

CE0pykM.jpg

r.yildirim

🌟Usta Tasarımcı🌟
ben ilk logonu beğendim .fakat yuvarlak zemin yerine oval bir zemin sektör için daha kullanışlı.birde o harfine alt ve üsttende bir kesik atılabilir bence.bu arada font seçimi gayet iyi .başarılar.