Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Polo Cafe Broşür çalışması..

LaYeR

🏆Pro Tasarımcı🏆
Uzun zamandır yaptığım çalışmalardan paylaşım yapmıyordum arkadaşlar yorumlarınızı bekliyorum..
polocafebrosuron2.jpg
[/URL] Uploaded with ImageShack.us[/IMG]
polocafebrosurarka2.jpg
[/URL] Uploaded with ImageShack.us[/IMG]

irm.art

Kreatif Stratejist
👑Efsanevi Grafiker👑
Ben kullanılan fotoğraflarla oluşturulan vektörel kompozisyonu uygun bulmadım. Üzerinde çok daha fazla çalışılması gerekli diye düşünüyorum.

LaYeR

🏆Pro Tasarımcı🏆
Ben kullanılan fotoğraflarla oluşturulan vektörel kompozisyonu uygun bulmadım. Üzerinde çok daha fazla çalışılması gerekli diye düşünüyorum.

Yorumunuz için teşekkür ederim bu firma için birdahaki yapacağım çalışmamda bu söylediklerinizi göz önünde bulunduracağım..

memoli4646

♾️Grafik Gurusu♾️

aynen katılıyorum.

çok fazla renk kargaşası var. biraz çalışma incelemenizi tavsiye ederim...

LaYeR

🏆Pro Tasarımcı🏆
aynen katılıyorum.

çok fazla renk kargaşası var. biraz çalışma incelemenizi tavsiye ederim...

müşterinin isteği doğrultusunda yapılmış bir çalışmadır kendisi renkli bir insan olduğu için çalışmalarınında böle renkli olmasından yana.. Alternatif olarak çok sade çalışmalarda yaptım fakat kendisi bunu özellikle istedi. Ayrıca ben tasarım inceleyecek zamanalarımı geçtim amatör bir tasarımcı değilim tabikide her sektörde olduğu gibi grafik tasarım da çok hızlı güncellenen bir branş yenilikleri takip etmeye çalışıyorum kendimi geliştirmeye çalışıyorum yorum yaparkende kime ve neye göre yorum yaptığınızada dikkat etmenizi sizden rica ediyorum.. Teşekkürler yorumunuz için..

memoli4646

♾️Grafik Gurusu♾️
hemen alınmayın. ben gördüğüm çalışmaya yorum yaparım. müşteriye birden fazla çalışma yapmış iseniz ve bunu beğenmiş ise sorun yok. o müşterinin sorunu.

siz bir tasarım yaparsınız içinize siner, hoşunuza gider, çok beğenirsiniz. müşteri gelir ya başka çalışmayı beğenir, yada mevcut çalışma üzerinde kendi istediği gibi oynama yaptırır, ben daha iyi bilirim havası verir. yada mevcut çalışmayı "olmamış, kafamdan geçen böyle değildi (sanki biliyoruz), ya güzel olmuşta içime sinmeyen bir şey var (sonunda tüm çalışma değişir), yazı karakterini sevmedim (hiç bir şey bulamasa da) gibi bir iki kelime ile alt üst eder.
demek istediğim, yorumlarım kırıcı değil, aksine yönlendiricidir. kırdıysam kusura bakmayın :)

LaYeR

🏆Pro Tasarımcı🏆
hemen alınmayın. ben gördüğüm çalışmaya yorum yaparım. müşteriye birden fazla çalışma yapmış iseniz ve bunu beğenmiş ise sorun yok. o müşterinin sorunu.

siz bir tasarım yaparsınız içinize siner, hoşunuza gider, çok beğenirsiniz. müşteri gelir ya başka çalışmayı beğenir, yada mevcut çalışma üzerinde kendi istediği gibi oynama yaptırır, ben daha iyi bilirim havası verir. yada mevcut çalışmayı "olmamış, kafamdan geçen böyle değildi (sanki biliyoruz), ya güzel olmuşta içime sinmeyen bir şey var (sonunda tüm çalışma değişir), yazı karakterini sevmedim (hiç bir şey bulamasa da) gibi bir iki kelime ile alt üst eder.
demek istediğim, yorumlarım kırıcı değil, aksine yönlendiricidir. kırdıysam kusura bakmayın :)

Esth. kırılmadım fakat bir önceki yorumumda da belirttiğim gibi ( Tasarım incelememi tavsiye etmişsiniz ya ) işte bu söylediğinizden ötürü içerledim biraz yoksa eleştiriye açığım..

99times

🏅Acemi Tasarımcı🏅
fena sayılmaz kulladıgın programlar hangisi ?

Soner DİLEK

🏆Pro Tasarımcı🏆
Web sitesi
www.sonerdilek.net
bende nacizane kompozisyonu pek begenmedim fazla karışık gibi geldi ama kullanılan vektör, yazı fontları ve efektleri vs. amaca uygun. ha bide kenardağı bardağı orda pek sevmedim:) emeğinize sağlık...

LaYeR

🏆Pro Tasarımcı🏆
bende nacizane kompozisyonu pek begenmedim fazla karışık gibi geldi ama kullanılan vektör, yazı fontları ve efektleri vs. amaca uygun. ha bide kenardağı bardağı orda pek sevmedim:) emeğinize sağlık...

Teşekkür ederim yorumunuz için.. :)

wisky

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Web sitesi
www.filtasarim.net
Ben bu tasarımı yapmış olsam ve müşterim bunu beyenmiş olsa böyle biryere koymazdım çok iddalı konuştunuz ama pek iyi değil malesef. Haddimi aştıysam kusura bakmayın çok renkli ve harika şeyler ortaya çıkardı amatör bir çalışma ve bu tasarımın basılmamasını iyi olmadığını bir grafiker, karşısındaki müşteriyi yönlendirerek kendi yaptığını satabilir.

tube_erd

🏅Acemi Tasarımcı🏅
logo çok hoş olmuş umarım size aittir :)

LaYeR

🏆Pro Tasarımcı🏆
Ben bu tasarımı yapmış olsam ve müşterim bunu beyenmiş olsa böyle biryere koymazdım çok iddalı konuştunuz ama pek iyi değil malesef. Haddimi aştıysam kusura bakmayın çok renkli ve harika şeyler ortaya çıkardı amatör bir çalışma ve bu tasarımın basılmamasını iyi olmadığını bir grafiker, karşısındaki müşteriyi yönlendirerek kendi yaptığını satabilir.

Yorumunuz için teşekkür ederim size katıldığımıda söyleyebilirim.. Fakat gerçekten grafikerseniz bazen sizin isteğiniz dışında şeylerin olabildiğinide bilmeniz gerekir.. :)