Corel Draw - Photoshop bilen deneyimli grafiker aranıyor... 0.312 384 45 96 poloreklam@msn.com
B bLasT3r 🌱Yeni Üye🌱 Katılım 2 Ara 2009 Mesajlar 13 Tepkime puanı 0 16 Haz 2010 #1 Corel Draw - Photoshop bilen deneyimli grafiker aranıyor... 0.312 384 45 96 poloreklam@msn.com
VolkanTEKiN ♫♪♪ ♫♪♪ ♫ 👑Efsanevi Grafiker👑 Katılım 2 May 2007 Mesajlar 14,551 Tepkime puanı 112 16 Haz 2010 #2 Dikkat! İş veren ya da İş arayan ilanlarına cevap veren her üye bölüm kurallarını okumuş olarak kabul edilir. İlanlarınızın onaylanması için ilgili açıklamada verilmiş örnek şablonlara göre konu açılmadığı takdirde ilanlarınız onaylanmayacaktır. Duyurular: Özel mesaj ile ilgili uygulama hakkında bilgi... İlanları takip edebilmek için sayfamıza üye oldunuz mu? E-ticaret hakkında bilgi edinmek için lütfen ziyaret ediniz. İlanınızı kapatmak için kapatmak için yapmanız gerekenler. Grafik Sözlük: İnternet sözlüklerini bilmeyen yoktur. “Ben bilmiyorum” diyorsanız öğrenmenin de yaşı yoktur. Ayrıntılı bilgi için...
Dikkat! İş veren ya da İş arayan ilanlarına cevap veren her üye bölüm kurallarını okumuş olarak kabul edilir. İlanlarınızın onaylanması için ilgili açıklamada verilmiş örnek şablonlara göre konu açılmadığı takdirde ilanlarınız onaylanmayacaktır. Duyurular: Özel mesaj ile ilgili uygulama hakkında bilgi... İlanları takip edebilmek için sayfamıza üye oldunuz mu? E-ticaret hakkında bilgi edinmek için lütfen ziyaret ediniz. İlanınızı kapatmak için kapatmak için yapmanız gerekenler. Grafik Sözlük: İnternet sözlüklerini bilmeyen yoktur. “Ben bilmiyorum” diyorsanız öğrenmenin de yaşı yoktur. Ayrıntılı bilgi için...
G graphic_ahmet 🏅Acemi Tasarımcı🏅 Katılım 24 May 2010 Mesajlar 82 Tepkime puanı 0 14 Kas 2010 #3 s.a ilan güncel ise görüşmek isterim... dijital baskı operatör / grafiker... 0 541 868 58 22 / ahmet_emer@hotmail.com
s.a ilan güncel ise görüşmek isterim... dijital baskı operatör / grafiker... 0 541 868 58 22 / ahmet_emer@hotmail.com