Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
niyetinin yaşına rağmen ukalalık olmadığını kabul edip forum kullanımındaki *genel* bir yanlışa dikkat çekmek olduğunu varsayarak gereksiz katkından dolayı teşekkür ediyorum arkadaşım, diğer yorumlar için de teşekkürler
Çok güzel olmuş... bence bunu kendinize uyarlayın, arkadaşınız kendi tasarlasın... Tuhaf şey zaten düşündüm de kendi portfolyomun kapağını neden bir başkası hazırlasın? yani ben zaten kendi işimi sunmayacak mıyım? Hem anladığım kadarıyla arkadaşınız web ci... web tasarımı mahiyetinde bir çalışma yapabilir... grafiğe yönelik web çalışması ilginç ve tamamen kendine özel olabilir... bence tabii. Ellerinize sağlık.
efoja haklısın, teşekkürler yorum için, evet web tasarımcısı arkadaşım, iş başvurularında kullanmak için basılı bir portfolyom olsun istedi, bir de cmyk çalışma sorunu olduğu için benden rica etti kıramadım =)