Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

poşet tasarımım

orhancive

🌱Yeni Üye🌱
po350et.jpg
arkadaşlar poşet tasarımım için yorumlarını bekliyorum..

akberrak

🌟Usta Tasarımcı🌟
Bence şık olmuş
birtek şu büro malz. yazısına takıldım onuda tamamlayabilirsin nacizhane fikrim
emeğine sağlık

finfik

👑Efsanevi Grafiker👑
bence de şık olmuş..

yako

🌟Usta Tasarımcı🌟
selam, bence düşünce güzel ama uyarlama hatalı... 12 senedir flexible çalışmalara imza atan biri olarak polietilen poşetlerde tasarım... logoda olan hareketlilik kendine çeken bir tasarı olmalı ardından gelen yazılar onun önüne çıkmamalı biraz daha geri planda kalmalı. Bu bakımdandır ki ben sade olan çalışmalarımda adres ve yapılan işi açıklayan kısımlarda genelde aynı yazı karakterlerini tercih ediyorum ki hem gözü yormaz hemde dikkat dağılmaz... Bence kırmızı olan dairenin içerisindeki e harfide erdem yazısındaki e gibi olup biraz bold olabilirdi + kırtasiye ve kopyalama yazısı erdem yazısının önüne geçmemeli diye düşünüyorum. 1-2 düzenleme ile amacına uygun güzel bir çalışma olacağına inanıyorum. ambalaj konusunda çalışmalarının devamını dilerim. emeğine sağlık.

kurbaa

🏆Pro Tasarımcı🏆
logoyu el geçmeye çook yakın kullanmışsınız biraz aşağı çekmelisiniz. Yapılan işler biraz daha küçük, logo büyük olmalı.
İşaret gösteren ellerle yazıları biraz daha yakınlaştırabilirsiniz, yazıdan ayrı duruyorlar çünkü. Yapılan işleri de alta çekin biraz. Nasılsa alt kısımları tek renk, bir sorun yaşatmaz.
Ellerinize sağlık...

FlameDance

♾️Grafik Gurusu♾️
Amacına ulaşmış bir çalışma bence eline sağlık.