Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Profesyonel Grafik&Web Tasarım

erdem898

🌱Yeni Üye🌱
Ülkemiz genelinde bir çok firmaya verdiğimiz tasarım hizmetlerinin yanında, müşterilerimizden gelen talepler doğrultusunda baskı Broşür, el ilanı, davetiye, kartpostal, tanıtım kitapçığı, afiş vb. ürünler Profesyonel Tasarım Ekibimiz Tarafından Yapılmaktadır....

Konularında Profesyonel Tasarımcıları Her Biri Türkiyenin Değişik yerinde Üniversite Tahsilini Bitirmiş En Az 10 Yıllık Deneyime Sahip Profesyonel Tasarımcılar...

Kullandığımız Programlar....

Adobe İnDesign
Quark
Adobe Photoshop
Adobe illustrator
Corel Draw
Macromedia FreeHand

İletişim Bilgileri: erdem.ozsaray@gmail.com

VolkanTEKiN

♫♪♪ ♫♪♪ &#9835
👑Efsanevi Grafiker👑
Dikkat!

1. İş veren ya da İş arayan ilanlarına cevap veren her üye bölüm kurallarını okumuş olarak kabul edilir.
  2. İlanlarınızın onaylanması için ilgili açıklamada verilmiş örnek şablonlara göre konu açılmadığı takdirde ilanlarınız onaylanmayacaktır.

Duyurular:

İlanları veya sayfamızdan da takip edebilirsiniz.

Öneri Siteler:

Grafik Sözlük:
İnternet sözlüklerini bilmeyen yoktur. “Ben bilmiyorum” diyorsanız öğrenmenin de yaşı yoktur. Ayrıntılı bilgi için...

Logo Sitesi:
Her grafik tasarımcının işine yarayabilecek logoları bulabileceğiniz ya da elinizde bulunan logoları yükleyerek daha sonra da kolaylıkla erişebileceğiniz site Logomuz.com

erdem898

🌱Yeni Üye🌱
10 Yıllık Tecrübe=Profesyonellik

Adobe
Macromedia
Autodesk

Tüm Tasarım Programlarını Profesyonelce kullanıyorum freelance veya sürekli iş arıyorum... şuanda türkiyenin önde gelen özel televizyon kanallarından birinde çalışıyorum...

İlgilenenler

Mail adresim: erdem.ozsaray@gmail.com
irtibat no: 0 536 529 54 36