Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

ProjeMat: Biri beni durdursun!!!

dreamsantana

🏆Pro Tasarımcı🏆
Bu 4 gün içinde tasarladığım 3. afiş. Durduramıyorum kendimi. Tasarım makinesi gibi oldum bayramda. Daha önce 2 tane tasarlamış olduğum yarışmanın 3. afiş denemesi. Yorum ve beğenilerinize

DrN

🌟Usta Tasarımcı🌟
Eğer "projemat2009" sloganını bıraz daha büyük yaparsanız oldukça güzel bir afiş olacaktır.Ben beğendim.İyi çalışmalar...

Pınar Bozdemir

👑Efsanevi Grafiker👑
İletişim bilgilerini silmeniz gerekiyor.Yasak Çünkü bilginize

Başlık küçük büyük olması gerekiyor. Onun dışında bir hata göremedim .
emeğinize sağlık renk fikir uyumlu nice güzel çalışmalarınızı paylaşmanız dileğimle
başarılarınızın devamını diliyorum:)

dreamsantana

🏆Pro Tasarımcı🏆
Forum kurallarını dün okudum ve iletişim bilgileri konusunu dün farkettim. Değerli forumlarını için çok sağolun. Başlığın biraz büyütülmesi fikri bana da mantıklı geldi.İyi çalışmalar

rüzgar adam

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
slm görsellik olarak çok hoş tasarlanmış fakat afiş olabilmesi için msj ın net ve vurugulu olması gerekir bukadar çok yazı afiş de okunmaz birde anaokulu afişine benzemiş... çalışmanızın birdaha gözden geçirilmesi şart. iyi çalışmalar.

larana

🏆Pro Tasarımcı🏆
Başlığın çevresindeki balonlar, arabalar....falan olmamış ve olmamalı. Ayrıca çok fazla yazı ve detay var. Afiş mi broşür mü bu çalışma?

dreamsantana

🏆Pro Tasarımcı🏆
Ya balonlar arabalar falan yapılmadığı zaman da çocuklara hitap eden bir afiş olmamış daha çok yetişkinle hitap ediyor deniyor. Zaten yarışmaya genellikle 6. ve 7. sınıf öğrencileri katılıyor, daha çocuklar anlıyacağınız. O yüzden onlar açısından daha da ilgi çekici olsun istedim. Bu birincisi. 2. olarak bir projenin nasıl hazırlanacağı ile ilgili bilgiler içermesi gerekiyor çünkü o yaştaki bir çocuk belki de hayatında ilk kez bir matematik projesi yapmaya başlıyor. Ayrıca okul içi yapılacak bir yarışma ve yarışmanın aşırı duyurucu bir özelliği yok. Tamamen öğretici bir yarışma olarak düşünüldüğü için bu kadar detay var. Sanırım her iki görüşe de birşeyler yazmış oldum. Ve bu 3. afiş denemesi ve her seferinde farklı şeyler denemeye çalışıyorum. Afiş A1 boyutunda tasarlandığı için yazıların okunamaması diye birşey söz konusu değil. Daha söylenecek çok şey var ama bunları diğer yorumlara bırakmak istiyorum. Değerli yorumlarınız için çok sağolun.

warwin

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Bence sen durma başarılar çalışman güzel.Devam:)

mcebi

🌱Yeni Üye🌱
bencede biri sizi durudusun böyle kötü afişleri durdurmak gerekiyor

@l!

🏆Pro Tasarımcı🏆
eline sağlık güzel çalışma

dreamsantana

🏆Pro Tasarımcı🏆
bencede biri sizi durudusun böyle kötü afişleri durdurmak gerekiyor

Görsel sanatlar bölümünden bir öğrenci duvara bir resim çizer ve resmin altına da şunu yazar: "Eğer yanlış gördüğünüz bir yer varsa lütfen gösterin". Ertesi gün geldiğinde resmin her yerinde işaretler görür. Herkes o kadar çok hata görmüştür ki resim artık tanınmayacak hale gelmiştir. Morali çok bozulan öğrenci bir daha resim yapmamaya karar verir. Bu durumu ve başına gelenleri öğretmeni ile paylaşır. Öğretmeni onu teselli etmeye veya vazgeçirmeye çalışmakla uğraşmaz. Ona şunu der: "Aynı yere bir resim daha çiz ama altına yanlış gördüğünüz yerleri gösteriniz yerine düzeltiniz yaz" der. Öğrenci öğretmeninin tazsiyelerine uyar ve aynısını yapar. Bir sonraki gün geldiğinde resmin üzerinde herhangi bir değişiklik olmadığını görür. Çok şaşırarak bunu öğretmenine söyler. Öğretmeni: "Tavsiye istediğin zaman sana tavsiye verecek, seni eleştirecek çok insan bulursun. Ama yanlışlarını düzeltecek, sana yardımcı olacak gerçek bir dostu bulman ise çok zordur" der ve ona hayatında unutamayacağı bir ders verir.

Sayın "mcebi". Sizinle polemiğe girmek için yazmadım bunları, yazmak istesem burası yetmez de zaten. Ama gerçekten birşeyler biliyorsanız kolay olanı değil de bir de zor olanı denemelisiniz bence. Yorumunuzun ne yapıcı ne de motive edici bir tarafı var. Ben yine de bütün bu kaba saba laflara rağmen yazdığınız yorumdan dolayı teşekkür ederim.

Forumda bir arama yaptım ve paylaştığınız herhangi bir çalışma göremedim. Umarım birşeyler paylaşır ve bana size göre gerçek bir afişin nasıl yapılacağını öğretirsiniz.

p_adisah

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
bu afişini sonradan gördüm. Bu diğerine gore çok çok daha güzel :)

immortale

🌟Usta Tasarımcı🌟
Renkler çok hoş kullanılmış ama ben de başlığın büyümesi gerektiğini düşünüyorum.
Emeğine sağlık güzel görünüyor:).

aytekeli

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
calısma güzel olmuş herkesinde ortak bir noktada belirtdigi gibi baslık büyük olsa tam olacak.Ben birseyi merak ettim ya bilinçli yaptınız yada dikkatınızden kactı
1.ögrencilerimize 2.ögrencilerimize derken cogul bir ifade kullanmıssınız 1.ve 2. sadece birer kişiden ibaret degilmidir

Bence kimse sizi durdurmasın calısmalarınızı izlerken bile birseyler ögreniyoruz durmak yok yola devam :)

SeWiL

🏅Acemi Tasarımcı🏅
bence devam et durdurmaya gerek yok ... :))

MagiC_She58

🏆Pro Tasarımcı🏆
bencede kimse seni durdurmasın:D tek kelimeyle harika bi tasarım..cok begendim ben:) başarılar..