Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

ps de çizip corelde kesim çizgisi vererek basıyorum renk bozuluyor yardım lütfen

ramazan12345

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Web sitesi
www.grafikindir.com
merhaba arkadaşlar ben acemi baskıcıyım photoshopta resmi hazırlayıp corele atıyorum. corelde kesim çizgisi ile "eps" uzantısında kaydediyorum. sonra Roland Versa Worksa atıyorum ama baskıdan sonra renk ve kalitenin düştüğünü görüyorum....sizce sorun nerde yani nerede yanlışım var? bi yardımcı olun lütfen....:worried:

Benzer konular

user82

🌟Usta Tasarımcı🌟
resmin modu ve çöznürlüğü nedir export ederken general ve advanced diye iki kısım var ordaki değerleri doğru ayarladığınıza eminmisiniz

timsah_sg

🏆Pro Tasarımcı🏆
shoptan direk kesim veremiyorsan rgb mi cmyk mı kaydettiğine dikkat et çalışman nsl ise coreldede öle kaydetmen gerek çözünürlülüğünde çok önemli ve bunun gibi dikkat etmen gereken çok alan var yakınında profesyonel birinden yardım alman en doğrusu kolay gelsin..

graphicturk

Kreatif Stratejist
👑Efsanevi Grafiker👑
Web sitesi
www.graphicturk.com
renk modları

merhaba arkadaşlar ben acemi baskıcıyım photoshopta resmi hazırlayıp corele atıyorum. corelde kesim çizgisi ile "eps" uzantısında kaydediyorum. sonra Roland Versa Worksa atıyorum ama baskıdan sonra renk ve kalitenin düştüğünü görüyorum....sizce sorun nerde yani nerede yanlışım var? bi yardımcı olun lütfen....:worried:

renk modlarına bak cmykmı rgb mi birde psd olarak kaydet corele öyle import et tekrar dene illaki eps kaydetmen gerekmiyor corelden eps olarak export et aynı olayları bende yapıyorum ama hiç bir sorun çıkmıyor

ramazan12345

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Web sitesi
www.grafikindir.com
evet ben rgb olarak kaydetmişim...ilginiz için teşekürler peki şu photoshoptan dirrek kesim çizgisi nasıl oluyor ... ?

playa__61

🌱Yeni Üye🌱
kardeş, photoshoptan tiff olarak export ediceksin, sonra corel cağırıp düzenleyinde ordanda psd olarak export ediceksin, photoshopta ne görünürse renk o çıkar, psd olarak export ettiginde , ps de açınca resmi bastırmak için rengini tekrardan aç / kapa kafana göre , öle bastır ;)

icten_cagri

🌟Usta Tasarımcı🌟
aynı sorunu bende yaşamıştım ama çözümüde kendim buldum, arkadaşım corelde ana arayüzü Araçlar sekmesinden Renk Yönetimine giriceksin, hazır seçeneklerden ya renk ayarlarını kapatıcaksın ya da ofset baskı seçeneğini seçiceksin ben bu şekilde çözüm bulmuştum sende dene istersen

deniz bahtiyar1

🌟Usta Tasarımcı🌟
aynı sorunu bende yaşamıştım ama çözümüde kendim buldum, arkadaşım corelde ana arayüzü Araçlar sekmesinden Renk Yönetimine giriceksin, hazır seçeneklerden ya renk ayarlarını kapatıcaksın ya da ofset baskı seçeneğini seçiceksin ben bu şekilde çözüm bulmuştum sende dene istersen
sagol deneyecem mantikli geldi bu yontem

giatruss

🌱Yeni Üye🌱
arkadaşlar slm corel draw 12 de yapmış olduğum mimari çizim çalışmasını export edip JPEG formatına çevirmek istiyorum fakat her denememde çalışma çok silik çıkıyor. PDF de sonuç çok iyi oluyor fakar jpeg e geçince aynı görüntü kalitesini elde edemiyorum yakın bir tarihte bu çalışmayı sunmam lazım daha kaliteli bir görüntü için ne yapmam lazım arkadaşlar