Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

ps ta yazı sorunu

cixcix

🏅Acemi Tasarımcı🏅
arkadaşlar yha bnm ps ta durup dururken yazı yazmada sorun oldu şu yanıp sönen çubuk varya o gözükmüyo yazıyı belirlediğim pencerenin üstüne yazıyo bide hani bi yazı kopyalarken basılı tutupta çekiyoz yazıı seçili oluyo oda olmuyo yardımcı olursanız sevinirim

Benzer konular

sedat17

🏆Pro Tasarımcı🏆
kardeş sana şiddetle tavsyie ediorum corel ya da herhangi bir vektörelş bi prog. biliorsan oradan yaz psd formatında kaydet p.shopta aç fıstık gibi oluyor p.shopotaki yazı grafiğini ezer geçer daha klas duruyor...ben öyle yapıorum şahsen ;)

cixcix

🏅Acemi Tasarımcı🏅
bnde 1 tk ps var öle kaydet tkrr aç fln abna uzun iş ama yinede saool

Gökhan TEKİN

ARTniyetli
👑Efsanevi Grafiker👑
Sevgili cixcix

Türkçe edebiyat sitesinde değil grafikerler.net te bulunuyorsunuz yazım şeklinizden yazdıklarınızı şahsen ben zor okuyor ve anlıyorum hepsini tam anlamı ile anlamasamda bir nebze ne demek istediğinizi anlıyorum yabancı kelimeler değil ancak biz tüm site sakinleri olarak türkçemizi internette daha düzgün kullanmaya özen gösteren kişileriz ve bu sebepten dolayı türkçemizi düzgün kullanırız lütfen sizde özen gösterin ayrıca benim gibi bir çok insan ne demek istediğinizi tam olarak anlamayarak sorunuzun cevabını bilsede anlamadığı için cevap yazamaz bu da sizin cevabınıza daha geç ulaşmanıza sebep olur...

cixcix

🏅Acemi Tasarımcı🏅
:D özür dilerim sorunumu tekrar yazayım benim ps ta durup dururken yazı yazmada sorun oldu şu yanıp sönen çubuk varya o gözükmüyo yazıyı belirlediğim pencerenin üstüne yazıyo bide hani bi yazı kopyalarken basılı tutupta çekiyoz da yazıı seçili oluyo ps ta oda olmuyo yardımcı olursanız sevinirim

Ali Emre

👑Efsanevi Grafiker👑
Web sitesi
gncart.com
Vallahi ben hiçbir şey anlamadım..:headbang:..Bu yanıp sönen çubuğu çok merak ettim doğrusu.
Şaka bir yana bir ekran görüntüsü atarsanız ve sorunun nerede olduğunu da işaretlerseniz.Size yardım etmemiz daha da kolay olacaktır.

sedat17

🏆Pro Tasarımcı🏆
yanan sönen işaret dediği imleçten bahsediyor ;) sanırım

Gökhan TEKİN

ARTniyetli
👑Efsanevi Grafiker👑
Caps lock tuşu bozuk yada basılı kalmış olabilir onu kontrol edin. Photoshopta layer mantığını tam olarak anlıyamamışsınız zaten txt leri ayrı bir (layer) katman olarak açar otomatik olarak. Anlatmak istediğinizi yine tam anlamı ile anlıyamadım. Bu sebeplerden dolayı olur başka bir sebep bilmiyorum doğrusu...

:::AmbrosiA:::

♾️Grafik Gurusu♾️
aşağıdaki resimde kırmızıyla işaretlediğim alanın 0 (sıfır) olduğundan emin olun...

yaziar3.jpg

cixcix

🏅Acemi Tasarımcı🏅
evet orası 0 yha bana çok zorluk oluyo bu sorun başka aklınıza gelen bişey varmı

:::AmbrosiA:::

♾️Grafik Gurusu♾️
o yazıyı yazdığınız dökümanınızı buraya ekleyin bir bakalım... resim olarak demiyorum ama dökümanın kendisi...

Gökhan TEKİN

ARTniyetli
👑Efsanevi Grafiker👑
yaziar3.jpg

Yukarıdaki resimdeki charecter panelindeki sağ üst taraftaki oka tıklayın çıkan menüde Reset charecter vardır resetleyin o menüyü düzelicek mi yoksa aynısımı yazarmısınız ?...

cixcix

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Gökhan Tekin çok saol yha reset charecter deyince düzeldi sağol sağol sağol :D

Gökhan TEKİN

ARTniyetli
👑Efsanevi Grafiker👑
Rica ederiz. Eğer problemi ilk mesajınızda düzgün anlatsaydınız bu kadarda uğraşmaz ve kafa yormazdınız :) Aklınızda bulunsun photoshop un her işlemi ayrı ayrı yaptığı paletler ve menüler vardır. Eğer bir problemde eskiden yaptığınız birşeyi yapamıyorsanız mutlaka o kısmın yada o tool(aracın) un reset panelini kullanın.

Kolay gelsin iyi forumlar...