filizdmr
👑Efsanevi Grafiker👑
Renklerin uyumu çok güzel olmuş emeğine sağlık Denizcim. 
Renklerin uyumu çok güzel olmuş emeğine sağlık Denizcim.![]()
tasarım kötü olmuş, zeminler yazılar hiç uyumlu değil...
yeni tasarım çok daha güzel ve ciddi durmuş tebrik ederim...
Deniz kırıcı olmak istemem ama eleştiri bu
Hatta çok güzel olmuş diyenlerinde göz zevkinden şüphe ediyorum.
Ben iki çalışmayıda başarılı bulmadım.
İki arakdaşa arasında yapıldığı için işi olumlu düşüneibliriz. Ama ben bi iş veren olacak olsam ve o siteye girsem hiç bir tasarım yaptırmadan çıkarım. Yanlış anlama tabi emeğine saygısızlık etmek istemiyorum. Hani demişsin ya sokaktaki çocuk grafiker oluyor. İşte onalrın yaptığı tasarımlara benzemiş açıkçası.
Sana önerim baya bir web arşivine göz at ödül alan tasarımlara bak.
Sonra bir tasarımcının sayfası nasıl olmalıdır sorusunu sor kendine ve sonra uygulamaya geç
Kolay gelsin...
Arka planda Resmin olmadı site'nin acılmasınıo yawaslattıqı gibi görünümünüde kötü etkilemiş...Sitenin tamamının siyah tonlar üzerinde olmasida ßir dezawantaj...En alt tarafa koyduqun alt link menuler ise ßir resimden olusmaz. Yazı seklinde olmasi gerekir...
Bu tasarım için ne kadar vakit ayırdın merak ediyorum ? 10 dkdan fazla vakit almaz çünküHtml kodlamayıda katarsak 20 dkda hazır en geç
Senin için konu ve amaç önemliyse vişne portfolyo adındaki bir sitede alttaki menüde neden bıçağa benzeyen acaip bir şekil kullandın?Umarım kimse korkup kaçmaz![]()
bildiğim kadarıyla sen genelde flash'ta çalışıyorsun ps ve html olarak ilk çalıştığın için bence çok iyi bir çalışma, arkadaşlar genelde tasarım olarak yorum yapmışlar ama bu işin görünüşü değil arka kısmı daha zor eline sağlık canım benim