Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Psd şablon ücreti

hasanizma

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Web sitesi
www.hasanatesmedia.com
arkadaşlar övünmek gibi olmasın çok güzel web şablonu hazırlarım fakat şimdiye kadar hep kendim ve eş dost için hazırladım.Şimdi webmaster bir arkadaşım parayla yapmamı istedi ama hiç parayla yapmadığım için ne kadar ücret vereceğimi bilmiyorum.normal ve görseli iyi olmak üzere iki farklı fiyat vereceğim ama ne kadar vermeliyim?:wink:

hataman

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Web sitesi
www.hataman.com
Yaptığın işlere bağlı, ekle resimlerini yaptıklarının bir kaç tane olabilecek fiyatları söylüyelim.

caglarim

🌱Yeni Üye🌱
slmlar hasan bey.. dediğinz gibi çalışmalarınızı uploand edin. bakalım ona göre bir şeyler söylenebilir. Bu işi bende yapıyorum ama reklamınız olmazsa bir işe yaramıyor. birde bu iş yapan bazı siteler var, GOOGE den arattırırsan bulabilirsin. Onların fiyat ölçülerine bak derim.Ama yinede görmek lazım çalışmalarını...selamlar....bu arada irtibatı koparmayalım hasan bey...

xpcd

🏅Acemi Tasarımcı🏅
çalışmayı görmeden bişey demek yanlış olur

hasanizma

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Web sitesi
www.hasanatesmedia.com
arkadaşlar bu var şuan sadece yanımda ... ama bu malumunuz kurumsal bir web sayfası
benim sorduklarım portal,kurumsal gibi orta ve üst sınıf tasarımlar için ücret...
saygılar ...

hasanizma

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Web sitesi
www.hasanatesmedia.com
slmlar hasan bey.. dediğinz gibi çalışmalarınızı uploand edin. bakalım ona göre bir şeyler söylenebilir. Bu işi bende yapıyorum ama reklamınız olmazsa bir işe yaramıyor. birde bu iş yapan bazı siteler var, GOOGE den arattırırsan bulabilirsin. Onların fiyat ölçülerine bak derim.Ama yinede görmek lazım çalışmalarını...selamlar....bu arada irtibatı koparmayalım hasan bey...

hocam merhabalar ... ben bi web firmasıyla anlaştım ... arkadaşım zaten kendisi ... işleri yetiştiremediği için benden böyle bir talepte bulundu ... fakat ben fiyatları bilmediğim için uçmak istemiyorum ... sonuçta dünya işleri fani arkadaşlık bakidir ... saygılar

hasanizma

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Web sitesi
www.hasanatesmedia.com
ha bu arada arkadaşlar bir arkadaşımdan şöyle bir mesaj aldım paylaşmak istiyorum
"Merhaba abi,

Photoshop ya da Fireworks'da arayüz tasarımları 100-150 tl civarından başlıyor, tasarımcı arkadaşın uzmanlık durumuna ve fiyat politikasına göre artıyor. Ortalama olarak 300 civarına güzel çalışmalar yaptırılabilr. Tabi tek bir arayüz + bir kaç alt sayfa tasarımı için çok daha fazlasını talep edenler de var.

Allah'a emanet olun abi, hayırlı günler. "

E

energy_explode

Guest
aldığın mesaj doğru bilgiler içeriyor hasanizma psd tasarım 150 tl den felan başlıyor ancak yalnız psd hali xhtml + css döküm isterse ona göre bir fiyat eklersin alt limit 150 tl dediğim gibi. istanbulda arayüz tasarımı yalnızca psd olarak 600-700 hatta biraz daha üst fiyatları bulabiliyor yerine göre (çalışan arkadaşlarımdan biliyorum) malatyada nasıldır durum bilemiyorum ancak çok düşük bi fiyat vermeni önermem her ne kadar arkadaş olsanız belli bir indirim yapma hakkına sahip olsa da iş başka dostluk başka :) kurumsal sitelerin tasarım ve xhtml dökümleri ise alt sayfa tasarımlara felan göre değişir fiyatlar ;)

selametle

caglarim

🌱Yeni Üye🌱
doğrudur fiyat aralıkları bu tarz...biz burada yani ankarada yaklaşık 400 500 600 tl e yapıyoruz...Yanlız yukarıda ki örnek şablon tasarımın hoş ve güzel.Emeğine sağlık..