Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
arkadaslar firmamıza ait logoyu han yönetimi istedi. cdr formatında olmalıymış ama elimizde psd olarak var bunu cevirecek arkadas varsa dosyayı maile yollayabilirim.
onu çevirmenin tek yolu tekrardan çizmek yada petleri varsa petlerini kopyalayıp içlerini boyamak. işte bunun için diyorum photoshopta logo yapılmaz diye
anlaşılan zor bir iş. logoyu yapan tekrardan yapsın o zman ne edeyim. benim yapabileceğim en fazla forumdan yardım almakdı. neyse patron bakar çaresine. çok tesekkürler arkadasım
arkadaşlar anladığım kadarı ile ps ile yapılmış bir logonuz var. cdr yapacaksınız. ps de açın EPS olarak kaydederken seçeneklerde inculede vektör data seçeneğini işaretleyin kaydedin. sonra eps dosyayı corele import edin bu kadar.
bitmiş işin üstüne çokta konuşmanın bir alemi yok ama sonraki arkadaşlara çözüm olsun diye konuşacaksak önlemi baştan alsınlar ve photoshop veya photoshop gibi pixel esaslı programlarda logo çalışılmayacağını bilsinler logo vektörel olmalıdır.
arkadaslar firmamıza ait logoyu han yönetimi istedi. cdr formatında olmalıymış ama elimizde psd olarak var bunu cevirecek arkadas varsa dosyayı maile yollayabilirim.
sen onu hemen bana gönder psd yi normalde corel açıyor ama tek sorun yazılarda efekt varsa onları almıyor bunu bir dene yapman gereken importdan açmak yada gönder bana msnyasak@************