Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

psd'de web photo galleryi siteye nasıl eklerim??

buhara

🌱Yeni Üye🌱
photoshopda web sitesi tasarlamaya çalışıyorum deneme olarak. web photo gallery ile fotoğraf albümü yaptım, bunu da eklemek istiyorum.

bunu nasıl yaparım.

slicelama esnasında birşeyler yapmam gerekiyor mu, gerekiyorsa nedir?

ya da kayıttan sonra html kodlarına mı müdahale etmem gerekir ki, kodlarla işlem yapmayı bilmiyorum.

ve birkaç gündür nette araştırıyorum bu konuyu, yalnızca footoğraf albümünün klasöründeki image, index klasör, dosyaları ile psd tabanlı web sitesinin aynı isimli dosyalarına dikkat edin, sorun çıkacaktır deniliyor.

fotoğraf albümünün klasörünü web sitesinin klasörüne taşıdığımda bu sorunu yaşadım ve nasıl çözeceğimi bilmiyorum. albümün image klasörünün adını mı değiştirmeliyim, nasıl??

bir de sitenin sayfalarında küçük resimler olacak, tıklayınca büyük resim açılsın istiyorum. bunun için slice optionsda küçük resme url girerken büyük resmin url si girilmeli sanırım. bunu nasıl yapacağım. "büyük resmin adı.html" yapmam yeterli olur mu, tabi büyük resim aynı klasörde yer alacak??

biraz uzun oldu, ama durumumu tam olarak anlatmak istedim.

acil yardıma ihtiyacım var, şimdiden teşekkürler

y-Lcin

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Cok karısık anlatmısın,Okuduğumdan birşey anlayamadım acıkcası sen şu anda hangi aşamadasın vene yapmak istediğini sırasıyla anlatırsan belki yardımcı olurum.

ayrıca şurdaki adreste photoshopta yapılmıs resim galerisi var bunun gibi birseymı ıstıyorsun.

buhara

🌱Yeni Üye🌱
photoshopta web sitesi tasarlıyorum.

bazı sayfalarıma fotoğraf albümü ekleyeceğim.

photoshop içindeki web photo gallery'i kullanarak albümü hazırladım.

peki bu albümü bu tasarlamakta olduğum siteye nasıl ekleyeceğim?

örneği veriyorum:

Panoramik (360 Derece) Türkiye - İstanbul Fotoğrafları (QTVR) Sanal Tur Uygulamaları

bu sitede sayfanın sağ üst taraftaki gibi görünecek, ekleyebilirsem

ya da aşağıdaki gibi
gi18642.jpg