Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Psikopat

youngman_3736

🌟Usta Tasarımcı🌟
Photoshop cs5 + wacom tablet kullandım. Değerlendirilmiş bir pazar günü diyebiliriz. hiçbir referans kullanılmamıştır tamamen hayal ürünüm. yaklaşık 5-6 saat kadar sürdü.

ÖNEMLİ NOT: Yorumlarınız değerlidir. :smile:
psikopat2imzalnet.jpg

Benzer konular

efoja

👑Efsanevi Grafiker👑
Web sitesi
birderindeniz.blogcu.com
benim ilk gözüme çarpan,burundaki orantısızlık oldu... o kadar olsun dedim içimden... bir de bu adam psikopat gibi gelmedi bana... :)elinize sağlık.

kagan2000

🌱Yeni Üye🌱
güzel olmuş ama bu photoshop cs4 de 2 dk lik iş bence o kadar uğraşmayın cs4 kullanın

youngman_3736

🌟Usta Tasarımcı🌟
teşekkürler efoja yorumun için. psikopat'a benzetememen de sanırım tamamen iyi niyetli bakışından kaynaklanıyor.

youngman_3736

🌟Usta Tasarımcı🌟
kagan2000 yorumun için teşekkür ederim ama photoshop hakkında gerçekten tavsiye ye ihtiyacım yok 6 yıldır profesyonel olarak photoshop kullanıyorum. çizimde yeni olduğum için hatalarım çok ama photoshop ta son derece iyiyimdir 4 yıl fotoğraf montaj la uğraştım 2 yıldır da grafikerim. biraz kendimi övmüş gibi oldum ama en iyi böyle ifade ederdim. :)

konsantre

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Gözü kızarık olsa ve yanaktaki dikişin ipliklerinin çıktığı noktalar daha belirgin olursa daha psikopat olabilir.

slhoz

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
güzel olmuş ama bu photoshop cs4 de 2 dk lik iş bence o kadar uğraşmayın cs4 kullanın

Yorumunuz ve forumda ki faaliyetlerinizden ne kadar işi bil(me)diğiniz belli.

Bu arada youngman elinize sağlık.

Son düzenleme:

sukineko

🏅Acemi Tasarımcı🏅

cs4de iki dakikada yapabildiğin herşeyi ve daha fazlasını cs5 ile yapabilirsin.bende çok ii diilim hala ama en azından hangisinin daha üst prog olduğunu biliyorum.
youngman resmine gelince bence güzel olmuş.ama yüzün sağ ve solundaki orantıda biraz sorun var sanki.özellikle burun kısmında.hayal gücün de gayet ilginç:)

youngman_3736

🌟Usta Tasarımcı🌟
doğaçlama çizdiğim bi resim pek hayal gücü sayılmaz aslında :) yorum için teşekkürler

zazi7337

🌱Yeni Üye🌱
Genel bakışla güzel görünüyor, ama ayrıntılara girince çok hata var, pipo çenede kaybolmuş...dikişler daha özenli olabilirdi...açık olan gözde de bi tuhaflık var, sanki öyle bakamazmış gibi geldi...bakış açısı yanlış...ama bunları görmeden bakarsan güzel...ancak piponun bahanesi yok olmamış...

lisiaa

🌟Usta Tasarımcı🌟
nasıl hak yeniliyor burda bilmiyorum ama ilk bakışta kimse okadar bakamaz ve derki süper olmuş uzun uzun bakıldığındada çıkar yanlışlıklar ortaya işi bilende burda bilmeyende.. Bence güzel olmuş göze güzel geliyor uzun uzun bakıpta incelemedim ellerinize sağlık ben çok beğendim ve tabiki tebrikte ediyorum.

zazi7337

🌱Yeni Üye🌱
Hak yemekmi...insanlar buradaki eleştirilerle kendini geliştiriyor...garip bir bakış açısı:))

zazi7337

🌱Yeni Üye🌱
Yorum yapmadan herşeye güzel olmuşmu diycez...:)