Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Pursak Belediyesi 2012 takvim çalışması

grapicalioz

🌱Yeni Üye🌱
txaqP.jpg

Bir Bakın Ya Kimsemi Yok :(

paintmaker

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
arkadaşım baktım, inceledim. mavi renk tonunu biraz açsan sanki daha iyi olacak gibi. ya da mavi rengini kullanmak zorunda mısın? mesela gri tonları daha hoş olur gibi. ya da mavi harici bir renk????

Son düzenleme:

grapicalioz

🌱Yeni Üye🌱
Teşekkür Ederim Arkadaşım Mavi Belediyenin Kurumsal rengi Olduüu İçin Seçtim Yeşil Tonlarında Yapsam nasıl olur Sence? koyu tonlar

srpsyn

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
mavi çok koyu biraz açabilirsin bence yada illa mavi üzerinde duruluyorsa temiz bir gökyüzüde olabilir.. tabi bence :) şahsi fikrim..

ajansmert

🌟Usta Tasarımcı🌟
Arkadaşlar sitede yönetici kimse kalmadımı? Siteyle ilgilenen kimse yokmu? Dün bir konu paylaştım halen onay verilmedi ve yayınlanmıyor.Biri ilgilensin artık yaa.
Türkiye siyasi-karayolları ağı olan vectörel cdr.formatında çalışma satın almak istiyorum.
Konunun yeri burası değil diye beni uyarma kalkmayın,siteyi yönetin,yada girmeyelim siteye artık...

VolkanTEKiN

♫♪♪ ♫♪♪ &#9835
👑Efsanevi Grafiker👑
Arkadaşlar sitede yönetici kimse kalmadımı? Siteyle ilgilenen kimse yokmu? Dün bir konu paylaştım halen onay verilmedi ve yayınlanmıyor.Biri ilgilensin artık yaa.
Türkiye siyasi-karayolları ağı olan vectörel cdr.formatında çalışma satın almak istiyorum.
Konunun yeri burası değil diye beni uyarma kalkmayın,siteyi yönetin,yada girmeyelim siteye artık...

Nerede konu açtınız ve onaylanmadı?

Ben onaylanmamış bir konu bile göremiyorum çünkü. Eğer öyle bir konu varsa yönetimin görmemesi söz konusu dahi olamaz.

Eğer konuyu doğru açtığınıza eminseniz ve onaylanmadıysa büyük olasılık ile konunuzda kurallara aykırı unsurlar bulunmaktadır.

Siz konunuzu bir kere daha kurallar dahilinde açmayı denemelisiniz.

ajansmert

🌟Usta Tasarımcı🌟
Sitemizi yıllardır ara ara kullanıyorum,kuralları biliyorum. İşlerimin yoğunluğu sebebiyle kaç aydır giremiyordum arşivim için önemli gördüğüm bir çalışmaya ihtiyacım vardı, dün sabah işveren ilanları bölümünde,konu açtım,fotoğraf uploadını başka bir siteden yaptım,belki bu yüzden konu onaylanmamıştır düşüncesiyle,fotoğraf eklemeden yeniden konu açtım.Maalesef olumsuz dahi olsa herhangi geri dönüş olmadı.Ayrıca online msn destek kapalı.Birçok konuda fayda gördüğüm sitemizde benim için önemli olan bir konunun halen yayınlanmamış olması üzücü elbette.