rüzgar adam
⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Pusula Pc Reklam Afiş Çalışmam Yorumlayan Herkese Teşekkürler...

Benzer konular | Forum | Tarih | |||
---|---|---|---|---|---|
![]() | Pusula (Deneme Çalışmam) | Cinema 4D | 11 | 2K | |
![]() | Vektörel Pusula (Eps) ... | Vektörel | 0 | 3K | |
![]() | pusula fotoğrafları 5 jpeg 15 mb | Fotoğraf - Resim | 4 | 1K | |
![]() | pusulalar2- 12 foto 19 mb | Fotoğraf - Resim | 4 | 978 | |
![]() | pusula 1 foto 11 mb | Fotoğraf - Resim | 7 | 2K | |
![]() | pusula fotoları-30 foto 38 mb | Fotoğraf - Resim | 13 | 2K | |
![]() | Grup pusula konser afişi | Afiş Tasarımı | 17 | 5K | |
![]() | Pusula gazetesine yapmış olduğum kartvizit çalışması | Kartvizit Tasarımları | 30 | 7K |
slm pcfaresi dikkatimi çekti sizin çalışmalarınız çok sıradan geldi bana sıradan klasik fontlar uyumsuz renkler biraz şık duracak fontlar ve renk uyumu deneyebilirdiniz...
İyi çalışma demek karma karışık saçma sapan yazı fontları renk cümbüşü demek değildir sizin yaptığınız çalışmalar renk vermek kırık yazı fontları kullanmak iyi yaptığınız sanıyorsunuz ama insanların çalışmaya baktığı zaman sizin çalışmalarınızda karma karışık kafa bulandıran çalışmalar yapıyorsunuz yanıtlamaya çalıştım...
Ya Bide Acele Çalışılmış Herzamanki Klasik Sözler Biraz Kendinizi Cevap Vermekte Geliştiriniz...
Asabi olmayın lütfen burda siz çalışmalarınızı sergiliyorsunuz bizde yorumluyoruz siz bu çalışmaları evde tek başınıza bakmak için değil insanların bakması için sergiliyorsunuz ayrıca yorumları kaldıramayacaksanız çalışmalarınızı kendiniz değerlendirip kendiniz kullanın
benim çalışmalarıma yaptığınız yoruma gelince ben sizin yorumunuza bile değer verebilirim çünkü o çalışmaya siz dahil birsürü insan bakabilir sizin düşünceniz ne diyelim
Ya Bide Acele Çalışılmış Herzamanki Klasik Sözler Biraz Kendinizi Cevap Vermekte Geliştiriniz...
bu ne için acaba. Afiş derken nasıl bir afiş olduğunu anlayamadım. Normal bir afiş boyutundan çok farklı. En ilanı falan mı diye düşündüm onun gibi de değil. Bu tam olarak ne işe yarayacak açıklarsanız ona göre yorum yazmak isterim. Iyi çalışmalar.
size katılıyorumSayın rüzgar adam yaptığınız çalışmayı sergilemişsiniz ve yorum yapanlara teşekkür ediyorsunuz.
"Pusula Pc Reklam Afiş Çalışmam Yorumlayan Herkese Teşekkürler..."
Fakat okuduğum kadarıyla yorumlardan memnun kalmadınız yada rahatsız oldunuz. Üyeler ile kavgaya girmişsiniz ne gerek var.
Burada kavga edelim veya polemik yaratalım diye çalışmaları sergilemiyoruz. Yaptığımız çalışmaların eksik veya kötü yanları illaki olacaktır. Zaten amacımızda bu eksik yönleri bulup birbirimize bilgi vermektir.
Siz şimdi benim yorumuda muhalefet olarak görüp yorum yapabilirsin ama yanılıyorsun. Eğer böyle devam edersen yayınladığınız çalışmalarına olumlu/olumsuz yanıtlar alamazsınız.
"Sizin yaptığınız çalışmaları 8 yıl önce yapıyordum." diyorsunuz. O zaman ya biz geriliyoruz yada siz çok ilerlemişsiniz.
Sonuç olarak eğer bir üye/kişi foruma yaptığı çalışmayı her ne olursa olsun yorum ve eleştiri almak için yayınlıyorsa, yapılan yorum ve eleştirilere her zaman açık olmalıdır. Yorumların artı/eski yönlerini değerlendirip çalışmalarına o yönde devam etmelidir.
Yok arkadaş ben bunlara gelemem diyorsanız o zaman size iyi çalışmalar diliyorum.
Bu arada yaptığınız afişinize yorum yapamayacağım çünkü emek verilmiş bir çalışma göremedim.
Teşekkürler. Saygılarımla dataalemi