Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Q7

xbluesmanx

🌱Yeni Üye🌱
arkadaşlar bu benim kendi freelance çalışmamdır yani not düşüyorum AUDI ye iş yapmış deilim sadece arkadaşlarla bir araya gelip can sıkıntısı eseri yarım saatte çıkmış bir çalışmadır :smile: yukarıdaki konsepte sadece dikkatinizi çekmek istiyorum gerisi zaten traş :smile:
audi.jpg

Benzer konular

VolkanTEKiN

♫♪♪ ♫♪♪ &#9835
👑Efsanevi Grafiker👑
arkadaşlar bu benim kendi freelance çalışmamdır yani not düşüyorum AUDI ye iş yapmış deilim sadece arkadaşlarla bir araya gelip can sıkıntısı eseri yarım saatte çıkmış bir çalışmadır :smile: yukarıdaki konsepte sadece dikkatinizi çekmek istiyorum gerisi zaten traş :smile:

Freelance değil de serbest bir çalışma desek?

xbluesmanx

🌱Yeni Üye🌱
freelance de serbest diye biliyodum ben ama değişmediyse en son öle derdik biz :smile: ama sizi mi kırıcam serbest olsun :smile:

VolkanTEKiN

♫♪♪ ♫♪♪ &#9835
👑Efsanevi Grafiker👑
freelance de serbest diye biliyodum ben ama değişmediyse en son öle derdik biz :smile: ama sizi mi kırıcam serbest olsun :smile:

Freelancer: Bir işletmeye bağlı olmadan çalışan anlamına gelir.

Sizin kastettiğiniz ise; hiç bir ticari kaygısı olmadan ve hiç bir işletme ya da firmanın ihtiyacını karşılamak maksadı taşımayan sadece kişisel bir çalışma...

xbluesmanx

🌱Yeni Üye🌱
ee tamam işte ikiside aynı kapıya çıkıyo demek oluyo buda :smile: bende zaten hiçbir firmaya bağlı olmadan ve ticari maksadı olmadan yaptım yani freelancer'ın sonundaki "r" yi silersek bunu yapan kişi kalkar ve çalışmanın içeriği ortaya çıkar. neyse ben zaten freelance yorum almak için değilde çalışma için yorum almak istiyorum mümkünse şayet çalışmayla ilgili bir yorum yaparsanız minnettar olurum :smile: ama eleştriniz içinde ayrıca teşekkür ederim :smile:

V_for_Vendetta

🌱Yeni Üye🌱
arkadaşım konu Q7 ve gayet başarılı bir çalışma.
volkan bey bence cümlelere takılmayalım.
bir çalışma beğenilir veya beğenilmez.
üzerinde durduğun şey ise cok basit...
bluesman calışmanı cok beğendim tekrardan sölim.
profesyonel'e yakın ....
eline sağlık

xbluesmanx

🌱Yeni Üye🌱
vendetta öncelikle nickin süper hayranı olduğum bi karakterin ismini kullanmışsın. Ayrıca Volkan Tekin kardeşimiz yorumunu yolladı kendine göre bir yorum tabi. Burası forum sitesi herkesin eleştirisine açığım kendisi oraya takılmış saygı duyuyorum. Neyse yorumun için teşekkür ederim ölesine yarım saatte çalışılmış bir çalışma zaten bu bende uzun süreden beri giremiyordum artık bundan sonra inşallah daha çok paylaşım yapıcam :) bakalım daha ne yorumlar gelecek :p tekrardan teşekkürler iyi çalışmalar herkese...

CardinaL

🌱Yeni Üye🌱
1. kısımdaki yazı puntosu daha dikkat cekici olabailirdi.

VolkanTEKiN

♫♪♪ ♫♪♪ &#9835
👑Efsanevi Grafiker👑
arkadaşım konu Q7 ve gayet başarılı bir çalışma.
volkan bey bence cümlelere takılmayalım.
bir çalışma beğenilir veya beğenilmez.
üzerinde durduğun şey ise cok basit...
bluesman calışmanı cok beğendim tekrardan sölim.
profesyonel'e yakın ....
eline sağlık

:)

Kavram karmaşası yüzünden insanların anlaşamaması ya da yanlış anlaşılarak ilgisi olmayan konulara dallanıp budaklanması, kavramların karşılığını iyi öğrenmek ve bu konuda karşımızdaki insanlarca yanlış anlaşışmamak sizin için önemli değilse istediğiniz kelimeyi ve kavramı istediğiniz yerde kullanınız.

Ayrıca "profesyonel'e" yakın demişsiniz. Profesyonel burada özel isim midir?
Dil bilgisi hatası...

Profesyonel: Yaptığı işten para kazanan kişi...
Kelime hatası.

Orada uygun olan cümle şu olmalıydı.
"Profesyonellere yakın bir iş çıkartmışsınız."

Saygılarımla...

V_for_Vendetta

🌱Yeni Üye🌱
Kavram karmaşası yüzünden insanların anlaşamaması ya da yanlış anlaşılarak ilgisi olmayan konulara dallanıp budaklanması, kavramların karşılığını iyi öğrenmek ve bu konuda karşımızdaki insanlarca yanlış anlaşışmamak sizin için önemli değilse istediğiniz kelimeyi ve kavramı istediğiniz yerde kullanınız.

Ayrıca "profesyonel'e" yakın demişsiniz. Profesyonel burada özel isim midir?
Dilbilgisi hatası...

Profesyonel: Yaptığı işten para kazanan kişi...
Kelime hatası.

Orada uygun olan cümle şu olmalıydı.
"Profesyonellere yakın bir iş çıkartmışsınız."

Saygılarımla...

volkan bey dilbilgisine girmişsiniz yine .
kelimelerden daha önemli şeyler olduğunu unutmayın burada
suan konuştuklarımızı TDK. da yapsaydık size hak verebilirdim
ama suan için bu mümkün değil.
burada insanları yazdıklarıyla değil yaptıklarıyla eleştirin lütfen yada taktir edin...
saygılarımla....

Gökhan TEKİN

ARTniyetli
👑Efsanevi Grafiker👑
Sayın ensarkeskin :
Konu ile alakasız mesaj yazmak yasaktır.

V_for_Vendetta :
Konu ile mesaj yazacaksanız buyurun yorumunuz için hizmet veriyor grafikerler.net . Ancak konuyu başka yönlere çektirecekseniz mesajlarınız silinebilir yada üyeliğiniz kurallarımız gereğince bloke edilebilir.

Lütfen kurallara uyalım, uymayanları uyaralım..

Rüveyda SALIK

MissGraphic
👑Efsanevi Grafiker👑
Web sitesi
www.grafikerler.net
Bir grafiker Türkçeyi, dilbilgisini iyi kullanmalı.
Kendini ifade edebilmeli ve yanlış algılanmalara sebep olmamalı.
Yaptığımız şey sadece görsellik değil, ziraa bu olsaydı tipografi grafik sanatının içinde yer almazdı.
TDK da olmamamız Türkçeyi istediğimiz gibi evirip çevirebiliriz anlamına gelmemeli.
Saygılarımla.

Moderatör tarafında düzenlendi:

VolkanTEKiN

♫♪♪ ♫♪♪ &#9835
👑Efsanevi Grafiker👑
Mesleğimiz gereğince, sadece grafiksel anlamda şekiller oluşturup bunlar sayesinde para kazanan insanlar olsaydık haklıydınız. Oysa iyi bir grafik tasarımcı öncelikle dilini çok iyi bilmelidir.

Bizler bilgisayarı ve programları birer araç olarak kullanır ve bu kullandığımız araçlar ile ortaya çıkardığımız gerek grafik gerekse metin içerikli ürünlerimizi satarak para kazanırız.

Peki, doğru düzgün kullanılmayan bir Türkçe ile nasıl olacakta doğru düzgün bir grafik tasarımcısı olacaksınız şaşarım!

Ayrıca diline sahip çıkmayan, dikkat etmeyen ve bunun gerekli olmadığını savunan bir neslin vatan sevgisi de tartışılır bir durumdur.

ozge.erman

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Mesleğimiz gereğince, sadece grafiksel anlamda şekiller oluşturup bunlar sayesinde para kazanan insanlar olsaydık haklıydınız. Oysa iyi bir grafik tasarımcı öncelikle dilini çok iyi bilmelidir.

Bizler bilgisayarı ve programları birer araç olarak kullanır ve bu kullandığımız araçlar ile ortaya çıkardığımız gerek grafik gerekse metin içerikli ürünlerimizi satarak para kazanırız.

Peki, doğru düzgün kullanılmayan bir Türkçe ile nasıl olacakta doğru düzgün bir grafik tasarımcısı olacaksınız şaşarım!

Ayrıca diline sahip çıkmayan, dikkat etmeyen ve bunun gerekli olmadığını savunan bir neslin vatan sevgisi de tartışılır bir durumdur.

Kesinlikle katılıyorum ama şöyle de birşey var Sayın Volkan Tekin, sizin bahsettiğiniz şey, yani arkadaşımızın yanlış bir terim kullanması sadece açıklama kısmında geçmiş, tasarımda herhangi bir kelime hatası olmadığı için bu kadarı yeterlidir diye dünüyorum. Zaten bahsettiklerinizi arkadaşımız okuduğunda size hak verecek ve bir sonraki çalışmasında daha dikkatli olacaktır diye tahmin ediyorum :) Çalışmaya gelince ; üst kısımda resimdeki efectler iki taraftan biraz fazla olmuş ve arabayı kapatmış gibi geldi bana. Onun dışında sade ve hoş bir çalışma, elinize sağlık.

efoja

👑Efsanevi Grafiker👑
Web sitesi
birderindeniz.blogcu.com
Aslında burası elbette bu konunun tartışma yeri değil ama, ben de şiddetle karşıyım Türkçe'nin bu denli zarar görmesine. Efekt bile yazamıyoruz, doğru mu? TDK sitesinde değiliz evet! Ama madem ki, burada bir amaç var: işimizde hep bir adım daha ileriye gitmek... ki olmasaydı bu amaç, bu çalışmaların burada işi ne? her konuda adımlarımızı dikkatli atmalıyız. Tasarımlarımız sadece görsellerden ibaret değil.

scarlett25

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Q7 benim favori arabalarımdan biridir ve Q7 deyince aklıma hemen siyah renk gelir. Oyüzden olsa gerek tasarımdada siyah ağırlıklı olsa daha iyi olabilirdi gibi geldi bana.