harun özdemir
🌱Yeni Üye🌱
bu cmyk renk olayı rar dosyasını indirdim fakat mac için ben pc kullanıyorum yardımcı olurmusunuz
QuarkXPress 8 de treleme nasıl oluyor ctrl+shift+D den türkçeye ayarladım ama istediğim gibi yani tam anlamıyla tireleme yapmıyor. yaması falanda yok sanırım nasıl yapıcam.
merhaba ben i mac kullanıyorum quark 7 programını kullanıyorum ama şöyle bi sorunla karşılaştım quark programını acınca özelliklerini kullanamıyorum nasıl yaptıysam kapatmışım bide programı güncellersem sorun çözülürmü nasıl güncellerim ilginize teşekkür ederimmm...
herkese merhaba. Ben quark 8 kullanıyorum. Fakat metni dekupe edilmiş resme sarmada sıkıntı yaşıyorum. Modify>Runaround seçeneğinde auto image seçeneğiyle olması gerektiğini biliyorum fakat yapamadım hangisini denediysem. Bu konuda bana yardımcı olabilecek yada ayrıntılı bir kaynak gösterebilecek birisi varsa çok sevinirim. Şimdiden çok teşekkürler
Photoshop'da Paths'e herhangi bir isim verin. Auto Image yerine, Embedded Paht seçeneğini seçin :smile:
Kolay gelsin...
Ben fizik öğretmeniyim. Ders notlarımı freehand 10 da şekilleri çiziyor bu şekilleri quarkxpress 6.0 a atıp yazıları orada yazarak hazırlıyordum. Daha sonra dizüstü bilgisayar aldım. Bunda windows 7 yüklü. Quarakxpress 6.0 win 7 de sağlıklı çalışmadı. Quarkxpress 8 yükledim bu sefer de quark 8 freehand de çizdiğim şekilleri düzgün göstermiyor. Windows 7 de quarkxpress 6.0 ı düzgün bir şekilde çalıştırmanın yolu veya quark 8 de freehand de çizdiğim şekilleri düzgün görüntülemenin yolu var mı* Yardımcı olursanız sevinirim.
Merhaba. Macintoshta Quark ile çalışırken, program donuyor ve bilgisayarı yeniden başlatmadan tekrar kullanamıyorum bilgisayarı. Sorunun nedeni ne olabilir, nasıl çözebilirim, biliyorsanız, yardımcı olabilir misiniz?
Şimdiden teşekkürler