Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
1. Sade ve hoş olmuş 2. Güzel ve kullanışlı kenarlarındaki tırtıkları değişik olmuş ama biraz kullanım acısından büyük omuş kartvizit gibi küçük kullanımlara uygun degil yinede güzel olmuş 3. Güzel bi düşünce ben olsam 3 cü tercih ederdim arkadaki R yi %50 degerinde verirsen daha güzel durucagı kanısındayım. Favorim 3 Bol şans...
ellerine sağlık arkadaşım başarılı çalışmalar çıkmış ortaya.yanlız ufak bir düzeltmede bulunmak isterim. Sunuma çıkmadıysa çalışmalar doanım kelimesinin donanım olması gerekli sanırım. düzeltirsen iyi olur. başarılar,kolay gelsin
2. çalışmada kopukluk söz konusu 3. çalışmada arkadaki R harfi düşündürücü neden başka harf değilde R? 1. çalışma üzerinden yola çıkabiliriz gibi. emeğinize sağlık
merhaba çalışmaları beğendim. fakat boyutları küçük ebatlara yerleştirmekte problem yaratır. önerim 3. sü olmakla beraber burada ki r yi küçültmeyi düşünebilirsin... iyi çalışmalar.
1 ve 3' üncü çalışman üzerinde durmalısın. 1'nci logon ciddi bir firma icin ideal. 3'üncü çalışmanda okunanabilirliğini üzerinde biraz değişiklik yaparsan oda uygun olabilir. Kolay gelsin emeğine sağlık.