hayır tek objede iken artboard ın üstüne dayalı, sağına dayalı, ortalanmış gibi konumlara da getirebilirsiniz..yani ben iki obje gerekmez, align paleti tek objede de etki gösterir demek istedim.
şimdi aslında konu bu değil, çünkü benim gösterdiğim örnekte 3 tane nokta arasında düz bir çizgi olması için biz Algin Objects paleti kulanarak hizalama yapıyoruz.. sizin örnekte objeler sayfa içersinde hareketlenecek, ve bu duruma evet obje TEK olarak olabilir... onu hizalayabilirsiniz.... ama bizim için bu durumda bu seçenek uygun değil...
kolay gelsin
Buradaki gibi artboard ve doğrudan merkezi haline nesnelerin bir grup ortalamak olarak Adobe Illustrator, en artboard üzerinde unsurları hizalamak bir yolu var mı?
Aslında, Photoshop Teknikleri bu soru gönderildi ve bunun için bir kaç çözüm yöntemleri öğrendim, ancak bu gibi bu yapmak için daha kolay bir yol kalmamıştı gibi çok Photoshop'ta (seçin tabaka veya grubun yapmak basit katmanları ve arka plan, ve "merkezi").
Sadece kaza ile nasıl bu çalışma sırasında bir müşteri proje üzerinde çalışma yapmak için öğrendim. Ben kendi sol kenar boyunca iki nesne hizalamak çalışıyordum ve belgenin sol tarafında da aynı anda bastırıyor tutulur. Ben her ileti ve aslında artboard için hizalama oldu. I Bu eğer hizalayın pallette yukarı çekin, bu basit bir seçenek olarak, çıkıyor. . Ve hizalayın pallette tıklayın flyout ok ve Artboard için Hizala "için bir seçenek görürsünüz.
alıntı
P.S. (umarım şimdi farkı anlamışsınız.... saygılar)